Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 630pk 690pk +9.5%
Koppel 1000nm 1100nm +10%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na01503004506007509001,0501,200

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk kan doen:

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz S zult u merken dat uw Mercedes-Benz S veel lekkerder gaat door chiptuning Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt harder
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Je Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning

 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk wordt!
 • Exclusief gebruik van goede Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk tuning software
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk motor tuning:

Voor het Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk.

Daardoor is dit een voordelige Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk chiptuning Stage 2

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Mercedes-Benz S 65 AMG 630pk autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saab ecu files tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Mercedes-Benz chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.