Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 612pk 690pk +12.7%
Koppel 850nm 950nm +11.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na02004006008001,000

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Mercedes-Benz GLS is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in chippen.

In een paar uur kan je Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw auto zult u merken dat uw Mercedes-Benz GLS veel lekkerder rijdt door chip tuning Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel sneller, omdat je Mercedes-Benz GLS meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer PK’s
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel diepgaander.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk kan doen:
 • De beste Mercedes-Benz GLStuning bestanden in gebruik
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk motor vermogen te maximaliseren zijn verschillende methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk is een geliefde manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Via deze methode hoef je zelfs de Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk chiptuning

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk haalt.

Deze vorm van Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk ECU software: onze meerwaarde

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz GLS 63 AMG V8 Bi-Turbo 612pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning files
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Mercedes-Benz auto, zonder dat hierbij aanpassingen Mercedes-Benz baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.