Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 292pk 310pk +6.2%
Koppel 365nm 389nm +6.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na04080120160200240280320

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Ontdek wat chiptuning voor uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk auto kan doen:

De ecu software van uw auto is standaard ingesteld, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Mercedes-Benz auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de tuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk. Na de chiptuning gaat accelereren een stuk sneller, omdat je Mercedes-Benz E meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk:​​

 • Beter geluid
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk?​

Voor stage one tuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk werd uitgebreid getest op eenvermogensbank.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van beste tuning software
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw auto

Ontdek wat auto tuning voor uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk auto kan doen:

Methodes voor Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze voordelige methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk aanpassen. Zonder de Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk met meer kracht, zonder dat je Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk auto.

Zo doen wij buiten Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk chiptuning ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mercedes-Benz E 350 CGi 292pk als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

externe ecu tuning Nissan
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz .

Daarom is je Mercedes-Benz al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Mercedes-Benz auto en bent u uw Mercedes-Benz dus even kwijt.