Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 60pk 68pk +13.3%
Koppel 102nm 112nm +9.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na010203040506070

Koppel (NM)

NM voorNM na0153045607590105120

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk?

De ecu software van uw Lancia Ypsilon is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Lancia Ypsilon tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk in een middagje op een testbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede Lancia Ypsilontuning bestanden in gebruik
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto
 • Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk is de meest populaire methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze voordelige methode van Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk aanpassen. Zonder de Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Chiptuning Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk Stage 2

Met deze naam weet je al alles. Bij deze vorm van Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk tuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde kennis over Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Lancia Ypsilon 1.2i 8V 60pk auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu soft tuning Land Rover
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Lancia auto, zonder dat hierbij veranderingen Lancia baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Lancia auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Lancia auto doen.