Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 165pk +37.5%
Koppel 300nm 390nm +30%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk?

De ecu software van uw Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Na de chiptuning gebeurt accelereren veel sneller, omdat je Lancia Phedra meer performance heeft gekregen.

De voordelen Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt harder
 • Aangenaam rijden​​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer PK’s

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De statistieken worden door onze Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eenvermogensbank.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid garanderen. Zonder uw Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

Na het Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk.

Veilige auto tuning door

 • Goede Lancia Phedratuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • We back-uppen uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Methodes voor Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene methodes, namelijk:

Stage 1 Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk is een geliefde manier om je Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Via deze methode hoef je zelfs de Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk met meer kracht, zonder dat je Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptuning. Je Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor Lancia Phedra 2.0 JTD 120pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke modificaties aan uw Lancia .

Daarom is je Lancia auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Lancia en bent u uw Lancia auto dus even kwijt.