Chiptuning Waddinxveen: Bij u in de buurt

merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan mijn auto chippen in Waddinxveen?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat aangegeven.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “gestandaardiseerde vermogen” en gelimiteerde vermogen is aan te passen chiptuning te laten doen voor je auto.

Chiptuning Waddinxveen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sneller rijdt door chiptuning Waddinxveen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten auto tuning

Sneller optrekken​

Sportiever geluid

Plezieriger rijden​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt obd tuning?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze locatie in Waddinxveen. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Waddinxveen chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vermogen ondergaat een wijziging. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Waddinxveen leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chip tuning is veilig:​

Diepgaande kennis van de motor computer

Goede accu voeding tijdens het tunen

We back-uppen uw software eerst ​

Goede chiptuning software in gebruik

Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:​

Beschikbare vormen auto chippen:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Waddinxveen OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Waddinxveen maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Hierdoor is dit een voordelige Waddinxveen chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Ontdek dit recente voorbeeld: bmw x5 tuning

Chiptuning Waddinxveen Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van chiptuning Waddinxveen is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde kennis over ECU's​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Waddinxveen autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen over tuning:

Door heel het land heeft Mijn Chiptuning locaties. De chiptuning vestigingen kun je hier beneden bekijken

We zitten ook vlakbij:

Dus als u op één van deze steden in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Remappen doen de auto fabrikanten ook. Dit is hoe het zit: Auto producenten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. Deze auto modellen hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs. Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto fabrikanten ontwikkel- en productiekosten. Ze remappen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme techneuten achter gekomen dat je deze programmatuur ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Je kunt hier alle nadelen van chiptuning lezen, of lees hieronder een samenvatting.

Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.

Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Mits je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd eco tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op chiptuning met het doel dieselverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een offerte aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chiptuning jij wilt laten doen voor je auto.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.