Chiptuning Waddinxveen

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke wij kunnen tunen:

Ontdek wat chiptuning in Waddinxveen voor uw auto kan doen:

De standaard motormanagement computer software van uw auto is gelimmiteerd. Dit is omdat deze is ontwikkeld om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Je kunt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde vermogen, en de oplossing schuilt in je auto laten chippen.

Chiptuning Waddinxveen kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

De dagen na het chiptunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en lekkerder aanvoelt door de chiptuning. Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen obd tuning

  • Sneller optrekken​
  • Geluid klinkt mooier
  • Meer rijplezier
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Waddinxveen. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Waddinxveen ingenieurDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Waddinxveen ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning Waddinxveen engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Waddinxveen chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Diepgaande kennis van de ECU Motormanagement in uw auto
  • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
  • Eerst een goede kopie van de oude staat​
  • Exclusief gebruik van de beste chiptuning software

Beschikbare soorten chiptuning:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Waddinxveen OBD chiptuning

OBD chiptuning Waddinxveen is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Lees dit recente project: Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk Chiptuning?

Stage 2 chiptuning Waddinxveen

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Waddinxveen chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

chiptuning Ford galaxy 2.0 tdci 180pk
Tuning voor Ford Galaxy 2.0 TDCi met 180pk. Mijn Chiptuning leidt tot 11.0% extra vermogen en 12.0% extra koppel (stage 1)

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij verzekeren u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank