Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford galaxy 2.0 tdci 180pk

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 400nm 450nm +12.5%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chiptunen?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in chiptuning.

Door het chiptunen van uw Ford kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk gaat u merken dat uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk veel soepelder rijdt door tuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk:​​

 • Beter geluid uit uw Ford
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk
 • Meer rijplezier uit uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk​
 • Meer koppel uit uw auto

Hoe gaat dat precies, chippen van een Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk?​

Voor stage 1 tuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk is uitgebreid gecontroleerd op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Krijg ogenblikkelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Een kopie van de oude staat
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Gebruik van goede Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chiptuning bestanden
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw auto wordt!
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is allicht de meest gekende manier voor het Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een voordelige Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Zonder de Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk haalt.

Voor wie alles uit hun Ford Galaxy 2.0 TDCi 180pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

Specialistische ECU programmatuur notie

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

externe ecu tuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Ford auto.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Ford dus even kwijt.