Chiptuning Reeuwijk: Bij u in de buurt

auto merken welke wij kunnen chiptunen:

No products found

Lees hier wat chiptuning in Reeuwijk voor uw auto kan doen:

De standaard ecu software in uw auto is gelimmiteerd.Dit is gedaan omdat deze software exact het vermogen moet hebben dat in de autobrochure staat aangegeven.

Het tunen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Chiptuning Reeuwijk kan ervoor zorgen dat we in enkele uren uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering tot wel 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt een plezier! Na de chiptuning gaat optrekken veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

Pluspunten obd tuning

Sportiever karakter​

Geluid klinkt sportiever

Plezieriger rijden​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Reeuwijk. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Reeuwijk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chippen op maat dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan onze klanten. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetailleerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Reeuwijk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veiligheid gegarandeerd door:​

Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat ​

De beste chiptuning software in gebruik

Kom erachter wat chip tunen met je auto kan doen:​

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende methodes, alle auto chipping methodes leggen we hieronder uit:

Stage 1 Reeuwijk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. OBD is een chiptuning optie waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Een relevant voorbeeld is skoda octavia tuning

Stage 2 chiptuning Reeuwijk

Met deze term weet je al voldoende. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van Reeuwijk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van prestaties door tuning in Reeuwijk.

Specialistische ECU software inzicht​

Wij beloven u de meest kwalitatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

FAQ:

Door heel Nederland hebben we chiptuning locaties. Beneden ziet u een kaart van de Mijn Chiptuning locaties

We zitten ook in de buurt van:

Als u dus op zoek bent naar auto chiptuning bedrijf in Zuid Holland helpen we je graag verder.

Remappen doen auto fabrikanten wel, maar anders. Dit is hoe het zit: Een fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van de modellen verschillen. Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze types. Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk type auto. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Lees hier alle risico’s van chippen, anders kun je hieronder een kort versie lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Ook kan er door een verkeerde brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw auto kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Ja, chiptuning zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Mits je je rijstijl gelijk houd natuurlijk.
Eco tuning is een methode van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op auto chippen met het doel brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke vorm van chippen jij wilt hebben voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Reeuwijk zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.