Chiptuning in Reeuwijk

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Ontdek wat chiptuning in Reeuwijk voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor computer van uw auto is niet optimaal. De reden hiervoor is dat deze software precies het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de auto staat vermeld.

Het chippen van je auto is de beste optie om je wagen een meer vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw auto krijgt uw auto binnen een paar uur tot wel 35% meer vermogen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat uw auto tot wel 15% minder brandstof gebruikt.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt weer leuk! Na de chiptuning gaat optrekken een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Pluspunten Mijn Chiptuning

  • Meer performance​
  • Harder geluid
  • Meer rijplezier
  • Verminderd brandstof gebruik

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Reeuwijk. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De statistieken worden door onze Reeuwijk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Reeuwijk verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Reeuwijk chiptunen

Onze chip tuning is veilig:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
  • Eerst een goede back-up​
  • Gebruik van goede tuning files

Beschikbare vormen auto chippen:

Het opdrijven van de performance kan op verschillende methodes, namelijk:

Methode 1: Reeuwijk OBD chiptuning

OBD chiptuning Reeuwijk is een populaire methode om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Reeuwijk chiptuning manier en ook de populairste. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze manier hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan! Een recent voorbeeld is Chiptuning Renault Mascott 3.0 DCi 156pk

Stage 2 chiptuning Reeuwijk

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Reeuwijk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 2008 1.2t puretech 130pk
Peugeot 2008 1.2T Puretech met 130pk tuning? Vermogenswinst van 12.0% en 17.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Reeuwijk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Reeuwijk.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank