Chiptuning in Alphen aan den Rijn

Alle merken waarvoor wij chiptuning bieden:

No products found

Ontdek wat chiptuning in Alphen aan den Rijn voor uw auto kan doen:

De standaard software in de Engine Control Unit(ECU) van uw auto is niet optimaal.De motor controller is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In een paar uur is er tot wel 35% meer PK uit uw auto te halen door middel van chiptuning Alphen aan den Rijn.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine of diesel verspillen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het autorijden veel sneller en soepelder aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De vries grootste voordelen auto tuning

Meer performance​

Harder geluid

Meer rijplezier

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze locatie in Alphen aan den Rijn. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning specialistDaarna bezorgen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een wijziging. Een gepersonaliseerde chippen op maat dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning Alphen aan den Rijn verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Alphen aan den Rijn chiptunen

Veilige tuning:​

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) van uw auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Eerst een goede back-up ​

De beste chiptuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!​

Verschillende soorten chiptuning:

Om het motor vermogen te vergroten zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Alphen aan den Rijn OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gewaardeerde manier voor het chippen. Met stage 1 obd tuning Alphen aan den Rijn maak je gebruik van de obd poort in je auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de auto. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Lees dit recente voorbeeld: mercedes a klasse tuning

Stage 2 chiptuning Alphen aan den Rijn

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Deze vorm van Alphen aan den Rijn chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

BMW laten chippen
Voorbeeld resultaat van vermogen door het chippen Alphen aan den Rijn.

Specialistische ECU software inzicht​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motor computer software zijn onze services een garantie op de beste auto chippen.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over tuning:

Door heel Nederland hebben we locaties. Onze locaties kun jij hieronder vinden:

Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn:

Als u dus op zoek bent naar auto chiptuning Zuid Holland helpen we je graag verder.

Chiptunen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het zit namelijk zo: Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs. Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan maken maken ze een enkele motor voor alle auto modellen. Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan veranderen en je auto kunt chippen. Hierdoor kun je met de geschikte apparatuur zonder de producent het maximale uit je auto halen.

Slechte chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van chiptuning, Of je leest hieronder een samenvatting van de nadelen en risico’s.

Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Het auto chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook hebben we een speciale methode van chippen genaamd eco chip tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op chiptuning om brandstofverbruik te verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Als je een offerte aanvraagt kun je aangeven welke manier van chiptuning jij wilt hebben voor je auto.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Bij onze stage 1 chiptuning Alphen aan den Rijn zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.

U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.