Chiptuning Alphen aan den Rijn

Klik hier voor WhatsApp

Auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

Wat zijn de voordelen van chiptuning in Alphen aan den Rijn voor mijn auto?

De standaard motormanagement software in uw auto is gelimmiteerd. Dit is omdat deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het chippen van je auto is de uitgelezen keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Alphen aan den Rijn.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verlagen.

De dagen na het tunen zal je direct met dat het rijden met uw auto veel sportiever en fijner aanvoelt als gevolg van de chiptuning. Doordat hij vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Pluspunten tunen van uw auto

  • Meer performance​
  • Geluid klinkt harder
  • Plezieriger rijden​
  • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Voor stage 1 chiptuning plant u een afspraak bij onze tuning locatie in Alphen aan den Rijn. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele volt behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Alphen aan den Rijn chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunten met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde maatwerk chiptuning dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en veiligheid waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletest van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning Alphen aan den Rijn leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer know-how en tijd.

Na het Alphen aan den Rijn chiptunen krijgt de klant onmiddellijk een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning:​

  • Diepgaande kennis van de motor computer van uw auto
  • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
  • Een back-up van de oude staat​
  • Gebruik van de beste tuning bestanden

Beschikbare soorten motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, alle chiptuning methoden leggen we onderaan uit:

Methode 1: Alphen aan den Rijn OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Alphen aan den Rijn is de meest gevraagde methode van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Hierdoor is dit een goedkope Alphen aan den Rijn chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het auto laten chippen Alphen aan den Rijn krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke modificaties aan de auto! Een goed voorbeeld is BMW 5 serie 520D 150pk Chiptuning?

Chiptuning Alphen aan den Rijn Stage 2

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Alphen aan den Rijn tuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Alphen aan den Rijn chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

chiptuning Peugeot 607 3.0i v6 210pk
Peugeot 607 3.0i V6 met 210pk tuning? Vermogenswinst van 6.0% en 7.0% extra koppel bij Mijn Chiptuning.

Diepgaande kennis over ECU software: onze plus​

Omdat we gespecialiseerd zijn in Motormanagement computer software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Alphen aan den Rijn autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank