Chiptuning Gouda: Bij u in de buurt

Alle auto merken welke Mijn Chiptuning kan chiptunen:

No products found

Welke voordelen zijn er verbonden aan chiptuning Gouda?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Dit is omdat deze is geschreven om de performance te halen dat in de brochure staat aangegeven.

Het chiptunen van je auto is de beste keuze om je wagen een groter vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Gouda.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verminderen.

Chiptuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt weer leuk! Je auto zal vlotter accelereren en de performance die hij hierbij geeft is veel consequenter.

Voordelen auto tuning

Sneller optrekken​

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier

Minder brandstof gebruik

Hoe werkt obd tuning?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze Mijn Chiptuning locatie in Gouda. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieurDaarna bezorgen we de software van uw auto aan onze gespecialiseerde chiptuning ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Gouda. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletest van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze tuning is veilig:​

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Een back-up van de oude staat ​

De beste tuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto wordt!​

Verschillende vormen auto chippen:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, alle ecu chiptuning methodes leggen we onderaan uit:

Methode 1: Gouda OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Gouda is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar de ECU niet uit elkaar hoeft te halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Lees dit relevante voorbeeld: mercedes vito tuning

Chiptuning Gouda Stage 2

Met deze term weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste optie.

BMW laten chippen
Voorbeeld verbeteringen van koppel door obd tuning in Gouda.

Gespecialiseerde know-how over ECU's​

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Gouda autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Vragen over auto tuning:

Mijn Chiptuning heeft meerdere tuning locaties gevestigd door heel Nederland. Hieronder ziet u een overzicht van onze tuning locaties

Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn:

Dus als u op één van deze plaatsen in Zuid Holland woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

Dit doen auto fabrikanten wel, maar anders. Het zit namelijk zo: Een producent levert hun auto’s in meerdere modellen. De auto types verschillen in zowel aantal pk als kosten. Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan ontwikkelen maken ze een enkele motor voor alle modellen. Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto halen.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je auto.

Hier vind je meer info over risico’s van remappen, anders kun je hieronder een samenvatting lezen.

Door slechte apparatuur zou je de ECU (de computer van je auto) beschadigd raken.

Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Ja, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.
Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd eco chiptuning. Hierbij focussen we ons compleet op auto chippen voor benzineverbruik te verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Als je een prijsopgave aanvraagt op de site kun je aangeven welke methode van chippen jij wilt laten doen voor je auto.

Het chippen van je auto is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Jammer genoeg is het controleren van deze millieu limieten erg moeilijk. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij zichtbare veranderingen worden gemaakt.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.

Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.