Chiptuning in Gouda

Klik hier voor WhatsApp

Alle Merken welke Mijn Chiptuning kan chippen:

Lees hier wat chiptuning in Gouda voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw auto bevat een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal. Dit is omdat deze is ontwikkeld om het vermogen te halen welke in de brochure staat vermeld.

Het chiptunen van je auto is de uitgelezen optie om je wagen een meer vermogen te geven.

In enkele uren is er tot wel 35% meer vermogen uit uw auto te halen door middel van chiptuning Gouda.

Terwijl we het brandstofverbruik tot 15 procent verlagen.

In het alledaags gebruik van uw auto gaat u merken dat uw auto aanzienlijk fijner en sportiever rijdt door chiptuning in Gouda. Doordat de auto sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen tunen van je auto

  • Meer PK’s​
  • Mooier geluid
  • Plezieriger rijden​
  • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, remappen?​

We beginnen het proces met een afspraak bij onze tuning locatie in Gouda. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Gouda chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning engineer, kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Daardoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het Gouda chiptunen

Veilige tuning:​

  • Specialistische kennis
  • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
  • Vooraf een goede kopie van de oude staat​
  • Goede chiptuning files in gebruik

Verschillende soorten motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, alle ecu tuning methodes leggen we hieronder uit:

Methode 1: Gouda OBD chiptuning

OBD chiptuning Gouda is een populaire manier om je auto te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Via deze methode hoeven we zelfs uw ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven! Bekijk dit recente voorbeeld: Chiptuning BMW 3 serie 328i naar 280PK

Chiptuning Gouda Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 chiptuning Gouda is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

chiptuning Bmw 4 serie 435d 313pk
Chiptuning van de BMW 4 serie 435D (313pk). Geniet van een vermogenswinst van 360PK en 700NM Extra koppel!

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde​

Wij beloven u de meest kwalitatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast chiptuning Gouda ook verschillende andere software aanpassingen voor Gouda als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Honda bosch ecu tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank