Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Audi a3 40 tdi (2.0d) 184pk

Stage 1 Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 184pk 220pk +19.6%
Koppel 380nm 450nm +18.4%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De standaard software in de ecu van uw Audi A3 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in auto chippen.

In een paar uur kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Audi A3 zult u merken dat uw Audi A3 veel lekkerder rijdt door chip tuning Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk. Doordat de auto vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer plezier uit uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage one tuning Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die zorgt ervoor dat uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid beloven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw auto nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chip tuning

 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning bestanden
 • We back-uppen uw software eerst
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen vermeerderen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk OBD chiptuning

OBD tuning Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk is een populaire manier om je auto te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Audi A3 40 TDI (2.0D) 184pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Audi al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.