chiptuning: elke Subaru Trezia krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Subaru Trezia chiptunen?

Het standaard programma in de ecu van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Subaru Trezia auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto ecu tuning.

Door het chiptunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Subaru Trezia zult u Subaru Treziaen dat uw auto veel soepelder gaat door chiptuning. Je auto zal sneller accelereren en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Subaru Trezia auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Sportiever geluid

Meer plezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat dat precies, chiptuningSubaru Trezia?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Die garandeert dat uw Subaru Trezia op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw Subaru Trezia worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Deze Subaru Trezia engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Subaru Trezia auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die aangenaam is voor de portemonnee. Je Subaru Trezia in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Subaru Trezia chiptunen

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Subaru Trezia auto

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede back-up

De beste Subaru Treziatuning files in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere manieren, namelijk:

Methode 1: Subaru Trezia OBD chiptuning

OBD tuning Subaru Trezia is een populaire methode om je auto te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van Subaru Trezia auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de Subaru Trezia auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Subaru Trezia met meer kracht, zonder dat je Subaru Trezia auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Subaru Trezia Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Subaru Treziatuning maak je fysieke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Subaru Trezia behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Subaru Trezia genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Subaru Trezia chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Ontdek wat chip tuning voor uw auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over Subaru Trezia ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Subaru Trezia ook verscheidene andere software aanpassingen voor Subaru Trezia auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen fabrikanten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een auto maker levert hun auto’s in verschillende types. Deze types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk hoger in prijs.
Omdat auto fabrikanten niet voor elk type een nieuwe motor kan maken maken ze één motor voor alle auto modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Subaru Trezia fabrikant kan veranderen en je auto Subaru Trezia kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter aantal pk uit je Subaru Trezia halen.

Ja, het chippen van je auto Subaru Trezia zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het auto Subaru Trezia chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd natuurlijk.

Ook doen we een speciale methode van chippen genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer informatie over Subaru Trezia eco tuning klik hier.

Slechte chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Subaru Trezia. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal onderdelen in uw auto kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto Subaru Trezia chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke genzen blijft.

Mijn Chiptuning beschikt over meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hieronder is het mogelijk om al de tuning vestigingen zien: Andere steden waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze plaatsen helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Subaru Trezia, zonder dat hierbij aanpassingen Subaru Treziabaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Subaru Trezia zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.