chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De ecu van uw SsangYong Musso is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Echter kan uw SsangYong Musso auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door SsangYong motor tuning.

In enkele uren kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning zal ervoor zorgen dat het besturen van je SsangYong Musso veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je SsangYong Musso auto meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw SsangYong Musso auto:​​

Sportiever karakter uit uw SsangYong

Harder geluid

Meer rijplezier ​

Brandstofverbruik wordt minder van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een SsangYong Musso?​

Voor stage one chiptuning SsangYong Musso plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw SsangYong Musso auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw SsangYong Musso auto hiermee vergelijken.

De chiptuning SsangYong Musso engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw SsangYong Musso, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de SsangYong Musso. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw SsangYong Musso auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de SsangYong Musso een garantie die wij u kunnen geven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Krijg ogenblikkelijk een uitslag met het geschatte vermogen na het SsangYong Musso chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een back-up van de oude staat

Gebruik van de beste SsangYong Musso tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor uw SsangYong Musso auto kan doen:

Verschillende vormen SsangYong Musso motor tuning:

Het is voorkomend om de kracht van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 SsangYong Musso OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning SsangYong Musso is de meest gevraagde vorm van chiptuning. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de SsangYong Musso.

Hierdoor is dit een goedkope SsangYong Musso chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de SsangYong Musso auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning SsangYong Musso Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van SsangYong Musso tuning maak je fysieke wijzigingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je SsangYong Musso auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning SsangYong Musso. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van SsangYong Musso chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Specialistische SsangYong Musso ECU software notie

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw SsangYong Musso kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge SsangYong Musso chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto fabrikanten leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder auto maker je auto SsangYong Musso kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de SsangYong Musso fabrikant het maximale uit je auto halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je SsangYong Musso zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto SsangYong Musso! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je SsangYong Musso je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale manier van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Bekijk alles over SsangYong Musso eco chiptuning klik hier.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je auto SsangYong Musso. Je kan je ECU (de computer van je SsangYong Musso) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto SsangYong Musso chippen legaal. Echter is het controleren van de eerder genoemde millieu grenzen erg lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende chiptuning locaties gevestigd door nederland. De vestigingen kun jij hieronder vinden: We zitten ook vlakbij: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een remapping bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen SsangYong Mussobaar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij