chiptuning Oldsmobile Bravada op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Oldsmobile Bravada auto chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw Oldsmobile Bravada auto is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Oldsmobile auto ecu chiptuning.

Door het tunen van uw Oldsmobile  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je Oldsmobile Bravada heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

auto laten chippen zal als gevolg hebben dat het besturen van je auto veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt pure fun! Je Oldsmobile Bravada zal sneller optrekken en het vermogen die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Mooier geluid

Comfortabeler rijden​ met uw Oldsmobile Bravada​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Oldsmobile Bravada

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tunen Oldsmobile Bravada plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze inhouse Oldsmobile Bravada chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de rijsnelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Oldsmobile Bravada auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Oldsmobile Bravadachiptuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Oldsmobile Bravada auto wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Oldsmobile Bravada motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Oldsmobile Bravada OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Oldsmobile Bravada chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Oldsmobile Bravada chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Oldsmobile Bravada. Zonder de Oldsmobile Bravada ECU uit elkaar te hoeven halen.

Bekijk een veelgestelde vraag:

Kort gezegd betekent chiptuning een Oldsmobile Bravada met meer performance, zonder dat je Oldsmobile Bravada auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Oldsmobile Bravada chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze methode van Oldsmobile Bravadatuning maak je fysieke wijzigingen aan de Oldsmobile Bravada auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Oldsmobile Bravada auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Oldsmobile Bravada genoemd. Je Oldsmobile Bravada wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Oldsmobile Bravada wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto kan worden!

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast Oldsmobile Bravada chiptuning ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dit doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Een auto maker levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze modellen.

Deze enkele motor chippen ze vervolgens met verschillende software voor elk auto model. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de Oldsmobile Bravada producent het maximale uit je auto Oldsmobile Bravada halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een betere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een vorm van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alles over Oldsmobile Bravada eco tuning voor brandstof besparen.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Ook kan er door een slechte brandstof zuurstof verhouding een aantal componenten in uw Oldsmobile Bravada kapot maken. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste files. Geschreven door ervaren chiptuners op een dyno.

Het chiptunen van je Oldsmobile Bravada is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu grenzen blijft. Echter is het controleren van deze millieu grenzen erg moeilijk. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is zelfs niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Wij hebben meerdere tuning locaties gevestigd door Nederland. Hier beneden kunt u al de locaties bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus zoekend bent naar een chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Oldsmobile Bravada auto, zonder dat hierbij aanpassingen Oldsmobile Bravadabaar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Oldsmobile Bravada auto dus even kwijt.

WhatsApp WhatsApp met mij