Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 270pk 290pk +7.4%
Koppel 373nm 400nm +7.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 4160 CC
Type ecu
Compressieverhouding 10,0 : 1
Boring X slag 93,0 X 102,0 mm
Motornummer LL8

Oldsmobile tuning

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Oldsmobile Bravada is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks rijden in uw Oldsmobile Bravada zult u merken dat uw Oldsmobile Bravada veel soepelder gaat door chiptuning Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk. Je Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk zal vlotter optrekken en de performance die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer vermogen uit uw auto
 • Geluid klinkt harder
 • Meer plezier ​
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chiptuningOldsmobile Bravada 4.2i 270pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto werd uitgebreid getest op eendyno.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk waarborgen. Zonder uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze auto tuning is veilig

 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Oldsmobile auto
 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • We kopiëren uw software eerst
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk is een populaire methode om je Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk te chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk zit, nodig.

Daardoor is dit een voordelige Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Oldsmobile Bravada 4.2i 270pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Isuzu tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Oldsmobile , zonder dat hierbij veranderingen Oldsmobile baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Oldsmobile auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.