Oldsmobile Alero 2.2i 140pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Chiptuning

Stage 1 Oldsmobile Alero 2.2i 140pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 140pk 160pk +14.3%
Koppel 203nm 230nm +13.3%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 2198 CC
Type ecu
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 86,0 X 94,6 mm
Motornummer Z22SE

Oldsmobile tuning

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Oldsmobile Alero 2.2i 140pk auto chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Oldsmobile Alero is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Het laten chippen van uw auto is de uitgelezen keuze om uw Oldsmobile Alero 2.2i 140pk een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chip tuning Oldsmobile Alero 2.2i 140pk. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Oldsmobile Alero 2.2i 140pk:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze inhouse Oldsmobile Alero 2.2i 140pk chiptuning engineer onderworpen. Deze Oldsmobile Alero 2.2i 140pk engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Oldsmobile Alero 2.2i 140pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Oldsmobile Alero 2.2i 140pk waarborgen. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Oldsmobile Alero 2.2i 140pk chiptunen

Onze chip tuning is veilig

 • Specialistische kennis
 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Oldsmobile Alero 2.2i 140pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Gebruik van de beste Oldsmobile Alero 2.2i 140pk tuning files
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Oldsmobile Alero 2.2i 140pk wordt!

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Oldsmobile Alero 2.2i 140pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Oldsmobile Alero 2.2i 140pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Oldsmobile Alero 2.2i 140pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Oldsmobile Alero 2.2i 140pk zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Oldsmobile Alero 2.2i 140pk met meer performance, zonder dat je Oldsmobile Alero 2.2i 140pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Oldsmobile Alero 2.2i 140pk

De naam zegt het helemaal. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Oldsmobile Alero 2.2i 140pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Oldsmobile Alero 2.2i 140pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 Oldsmobile Alero 2.2i 140pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Oldsmobile Alero 2.2i 140pk.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te herstellen.

ecu tuning nederland Mini
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Oldsmobile .

Daarom is je Oldsmobile al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Oldsmobile zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Oldsmobile doen.