Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Oldsmobile alero 3.4 v6 170pk

Stage 1 Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 190pk +11.8%
Koppel 271nm 300nm +10.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Specificaties

Brandstof Benzine
Cilinderinhoud 3350 CC
Type ecu
Compressieverhouding 9,5 : 1
Boring X slag 92,0 X 84,0 mm
Motornummer LA1

Oldsmobile tuning

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de motor controller van uw Oldsmobile Alero is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Het laten motor tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Oldsmobile Alero zult u merken dat uw auto veel soepelder gaat door chip tuning Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer vermogen uit uw Oldsmobile
 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk.

De chiptuning Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een vermogensbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • De beste Oldsmobile Alerotuning software in gebruik
 • Een back-up van de oude staat
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Ontdek wat auto laten chippen voor u Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk auto kan doen:

Verschillende vormen Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk is de meest populaire methode van chiptuning. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk. Zonder de Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk met meer kracht, zonder dat je Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk genoemd. Hierbij pas je de Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk haalt.

Deze vorm van Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Oldsmobile Alero 3.4 V6 170pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen waaronder roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

motor ecu tuning Honda
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Oldsmobile chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Oldsmobile .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Oldsmobile .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.