chiptuning Mercedes-Benz GLA: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Mercedes-Benz  kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u Mercedes-Benz GLAen dat uw Mercedes-Benz GLA auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gaat accelereren veel sneller, omdat je Mercedes-Benz GLA meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

Sportiever karakter

Beter geluid uit uw auto

Comfortabeler rijden​ met uw Mercedes-Benz GLA​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Mercedes-Benz GLA auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLA chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Mercedes-Benz GLA auto.

De chiptuning Mercedes-Benz GLA engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLA, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Mercedes-Benz GLA auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gecontroleerd.

Daardoor kunnen wij snelheid en veiligheid beloven. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Mercedes-Benz GLA auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mercedes-Benz GLA auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Mercedes-Benz GLA chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Mercedes-Benz GLA.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Mercedes-Benz GLA

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

We kopiëren uw software eerst

De beste Mercedes-Benz GLAchiptuning software in gebruik

Ontdek wat chiptuning voor u Mercedes-Benz GLA kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLA is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Mercedes-Benz GLA zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Mercedes-Benz GLA chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de Mercedes-Benz GLA. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Antwoord op een vraag die we vaak ontvangen:

Je Mercedes-Benz GLA ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 Mercedes-Benz GLA chiptuning

Met deze naam weet je al voldoende. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Mercedes-Benz GLA plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mercedes-Benz GLA behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Stage 2 Mercedes-Benz GLA chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mercedes-Benz GLA auto.

Ontdek wat auto chippen voor uw auto kan doen:

Specialistische Mercedes-Benz GLA ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Remappen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Het werkt namelijk zo:

Auto makers leveren auto’s in meerdere typen. De vermogens en prijs van de modellen verschillen.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben ontdekt hoe je zonder Mercedes-Benz GLA fabrikant je auto Mercedes-Benz GLA kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter aantal pk uit je auto Mercedes-Benz GLA halen.

Zeker, het Mercedes-Benz GLA chippen zorgt voor een betere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je auto! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chippen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen minimaal. Voor meer info over Mercedes-Benz GLA eco chip tuning voor brandstof besparen.

Op een verkeerde manier chiptunen is zeker slecht voor je Mercedes-Benz GLA. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door nederland. De chiptuning vestigingen kun je hier beneden vinden: We zitten ook in de buurt van: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Mercedes-Benz GLA zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz GLA doen.