Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mercedes-benz gla 45 amg – 387pk

Stage 1 Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 387pk 470pk +21.4%
Koppel 480nm 620nm +29.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na060120180240300360420480

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk?

De standaard software in de ecu van uw Mercedes-Benz GLA is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Mercedes-Benz GLA vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Mercedes-Benz auto ecu tuning.

Door het chippen van uw Mercedes-Benz kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk zult u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door Mercedes-Benz GLA tunen. Na de chiptuning gebeurt optrekken veel vlugger, omdat je Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk meer performance heeft gekregen.

De voordelen Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Meer koppel uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety garanderen. Zonder uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Eerst een goede back-up van de oude staat van uw Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk
 • Specialistische kennis
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chip tunen voor u Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk is de meest populaire vorm van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Bij deze vorm van Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk haalt.

Stage 2 chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk.

Gespecialiseerde notie over Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten chiptuning Mercedes-Benz GLA 45 AMG – 387pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Mercedes-Benz auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Mercedes-Benz .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Mercedes-Benz auto doen.