chiptuning: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Wat voor voordelen heeft chiptuning Mazda BT-50?

Het standaard programma in de ecu van uw Mazda BT-50 is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Mazda BT-50 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Mazda BT-50 meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Mazda BT-50 auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw Mazda

Geluid klinkt harder

Meer rijplezier ​

Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Hierna zal de software van uw Mazda BT-50 auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Mazda BT-50 ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda BT-50 hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

Hierdoor kunnen wij tempo en veiligheid garanderen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Mazda BT-50 nodeloos te laten checken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning leveren. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Mazda BT-50 auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Mazda BT-50 chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Mazda BT-50

Speciale accu voeding gedurende de chiptuning

Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Mazda BT-50

Exclusief gebruik van de beste Mazda BT-50 tuning software

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het grotere vermogen van uw Mazda BT-50 auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Mazda BT-50 OBD chiptuning

OBD chiptuning Mazda BT-50 is een geliefde methode om je Mazda BT-50 auto te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor de performance van uw Mazda BT-50 auto aanpassen. Via deze manier hoef je zelfs de Mazda BT-50 ECU niet te ontmantelen.

Antwoord op een vraag die we vaak krijgen:

Door het Mazda BT-50 auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Mazda BT-50 chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Mazda BT-50tuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je Mazda BT-50 behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mazda BT-50. Hierbij pas je de Mazda BT-50 fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Mazda BT-50 auto haalt.

Stage 2 Mazda BT-50 chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Mazda BT-50.

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Gespecialiseerde know-how over Mazda BT-50 ECU's

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Mazda BT-50 ook verscheidene andere software aanpassingen voor Mazda BT-50 als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto fabrikanten wel, maar met een ander doel. Dit is hoe het zit:

Auto producenten leveren auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens deze zijn uiteraard hoger in prijs.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Ze chippen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal techneuten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto maker je auto Mazda BT-50 kunt chippen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je Mazda BT-50 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto Mazda BT-50 zorgt voor een betere verbranding in de motor verbeter je ook de efficiëntie. Tot 15% minder brandstofverbruik na het chippen van je Mazda BT-50! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Bekijk alle info over eco chip tuning Mazda BT-50.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto Mazda BT-50. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere onderdelen in uw auto Mazda BT-50 beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Ontwikkeld door ervaren tuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor Mijn Chiptuning is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel Nederland hebben we tuning vestigingen. De vestigingen kun jij beneden vinden Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze plekken woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Mazda BT-50baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Mazda BT-50 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Mazda BT-50 dus even kwijt.