Mazda BT-50 3.0D 190pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Mazda bt-50 3.0d 190pk

Er is helaas tuning-data beschikbaar

Ontdek wat chiptuning voor uw Mazda BT-50 3.0D 190pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat vermeld.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Mazda BT-50 kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Mazda BT-50 chip tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Mazda BT-50 3.0D 190pk veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Mazda BT-50 3.0D 190pk zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Meer performance uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter uit uw Mazda

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De softwaregegevens worden door onze Mazda BT-50 3.0D 190pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Mazda BT-50 3.0D 190pk hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Mazda BT-50 3.0D 190pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Mazda BT-50 3.0D 190pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het proces.

Na het Mazda BT-50 3.0D 190pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Mazda BT-50 3.0D 190pk.

Onze auto tuning is veilig

 • We kopiëren uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Mazda auto
 • Gebruik van de beste Mazda BT-50 3.0D 190pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:
 • Goede accu voeding gedurende de chiptuning

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!

Verschillende vormen Mazda BT-50 3.0D 190pk motor tuning:

Voor het Mazda BT-50 3.0D 190pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Mazda BT-50 3.0D 190pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Mazda BT-50 3.0D 190pk is de meest gevraagde methode van chiptuning. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Mazda BT-50 3.0D 190pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Je Mazda BT-50 3.0D 190pk ziet er gelijk uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Chiptuning Mazda BT-50 3.0D 190pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Mazda BT-50 3.0D 190pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Mazda BT-50 3.0D 190pk. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je auto haalt.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Mazda BT-50 3.0D 190pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Mazda BT-50 3.0D 190pk chiptuning.

Zo doen wij buiten Mazda BT-50 3.0D 190pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Mazda BT-50 3.0D 190pk als het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij dikwijls gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

Opel externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Mazda al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.