chiptuning: elke auto krijgt een klantgerichte en passende aanpak

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Infiniti QX30 chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw Infiniti QX30 auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Infiniti QX30 vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Infiniti chip tuning.

In enkele uren kan je auto door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks gebruik van uw Infiniti QX30 gaat u opInfiniti QX30en dat uw Infiniti QX30 auto veel soepelder rijdt door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk vlugger, omdat je Infiniti QX30 meer vermogen heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

Sneller optrekken uit uw auto

Sportiever geluid uit uw Infiniti

Meer rijplezier uit uw Infiniti QX30​

Verminderd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Infiniti QX30 om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze inhouse Infiniti QX30 chiptuning engineer onderworpen. Deze Infiniti QX30 ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Infiniti QX30 auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Een specifieke chiptuning op maat voor uw Infiniti QX30 dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Infiniti QX30.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eendyno biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Infiniti QX30 chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Infiniti QX30 auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Infiniti QX30 auto

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Goede Infiniti QX30chiptuning bestanden in gebruik

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Infiniti QX30 motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Infiniti QX30 OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest gewaardeerde manier voor het Infiniti QX30 chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Infiniti QX30 auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Infiniti QX30 auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Infiniti QX30 chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Infiniti QX30 auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Infiniti QX30 genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Infiniti QX30 haalt.

Deze vorm van Infiniti QX30 chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Infiniti QX30 auto wordt!

Specialistische ECU programmatuur kennis

Wij garanderen u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Infiniti QX30.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Infiniti QX30 autosoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Infiniti QX30 remappen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in verschillende modellen. Deze auto types hebben verschillende vermogens snellere modellen zijn natuurlijk duurder.
Elk model krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee besparen auto makers ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder auto fabrikant je auto Infiniti QX30 kunt remappen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een groter vermogen uit je auto halen.

Ja, het chippen van je auto Infiniti QX30 zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook minder brandstofvebruik.. Het Infiniti QX30 chippen kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alle informatie over eco tuning Infiniti QX30.

Op een verkeerde manier chippen is zeker slecht voor je auto. Je kan je motor computer beschadigd raken door verkeerde apparatuur.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en gebruiken uitgebreid geteste chiptuning files. Gemaakt door ervaren chiptuners op een testbank.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is chiptuning legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Mijn Chiptuning beschikt over verschillende chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De Mijn Chiptuning vestigingen kun jij hier beneden bekijken: Andere plekken waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Infiniti QX30, zonder dat hierbij veranderingen Infiniti QX30baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Infiniti QX30 auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Infiniti QX30 auto dus even kwijt.