chiptuning Ford Sport trac op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Ford Sport trac kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Ford Sport trac is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in software tunen.

In enkele uren kan je auto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De voordelen Ford Sport trac auto chiptuning:​​

Meer vermogen

Geluid klinkt sportiever uit uw Ford

Comfortabeler rijden​​

Minder brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Ford Sport trac chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Ford Sport trac.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Ford Sport trac auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gechecked.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de auto een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Ford Sport trac auto nodeloos te laten checken.

Dat is de reden waarom wij een goedkope chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Ford Sport trac chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Ford Sport trac.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Goede accu voeding tijdens het tunen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van beste tuning bestanden

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Ford Sport trac motor tuning:

Voor het Ford Sport trac motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Ford Sport trac OBD chiptuning

OBD tuning op maat Ford Sport trac is een geliefde methode om je Ford Sport trac auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Ford Sport trac ECU niet te ontmantelen.

Klik op de blauwe tekst voor antwoord op de vraag tuning goed of slecht? is een vraag die we vaak gemailt krijgen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je Ford Sport trac ziet er gelijk uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Ford Sport trac

De naam zegt het al. Bij deze vorm van Ford Sport trac tuning maak je fysieke wijzigingen aan de Ford Sport trac. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Ford Sport trac chiptuning. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Ford Sport trac haalt.

Stage 2 Ford Sport trac chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Ontdek wat auto chip tuning voor u Ford Sport trac kan doen:

Diepgaande kennis over Ford Sport trac ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Ford Sport tracsoftware modificaties, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen de Ford Sport trac producenten ook. Dit werkt namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in meerdere types. De vermogens en prijs van deze modellen verschillen.
Auto producenten maken om kosten en tijd te sparen een enkele motor voor al deze typen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de Ford Sport trac producent kan aanpassen en je Ford Sport trac kunt remappen. Hierdoor kun je met de juiste apparatuur zonder de Ford Sport trac fabrikant het maximale uit je auto Ford Sport trac halen.

Ja, het auto chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer PK’s, maar ook minder brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto! Zolang je je rijstijl hetzelfde houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Lees alle info over Ford Sport trac eco tuning klik hier.

Op een slechte manier chiptunen is zeker erg slecht voor je Ford Sport trac. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Slechte lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je auto Ford Sport trac ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en tuning files die uitgebreid getest zijn in een lab.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder lastig. Ook de APK is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Door heel het land hebben we tuning locaties. Hieronder kunt u al onze Mijn Chiptuning locaties bekijken: Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Dus als u op één van deze steden woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

auto chippenis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Ford Sport trac en bent u uw auto dus even kwijt.