Ford Sport trac 4.0 V6 210pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Ford sport trac 4.0 v6 210pk

Stage 1 Ford Sport trac 4.0 V6 210pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 210pk 230pk +9.5%
Koppel 344nm 365nm +6.1%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0306090120150180210240

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn auto chiptunen?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw Ford Sport trac kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Ford Sport trac is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks gebruik van uw Ford Sport trac gaat u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chip tuning Ford Sport trac 4.0 V6 210pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De voordelen Ford Sport trac 4.0 V6 210pk chiptuning:​​

 • Meer vermogen uit uw Ford
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Geluid klinkt harder uit uw Ford

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage 1 tuning Ford Sport trac 4.0 V6 210pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Ford Sport trac 4.0 V6 210pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. De statistieken worden door onze inhouse Ford Sport trac 4.0 V6 210pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Ford Sport trac 4.0 V6 210pk een garantie die wij u kunnen geven. Zonder uw Ford Sport trac 4.0 V6 210pk voor honderden euro’s te hoeven testen.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Ford Sport trac 4.0 V6 210pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het tunen
 • Gebruik van de beste Ford Sport trac 4.0 V6 210pk tuning bestanden
 • Een kopie van de oude staat
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Ford Sport trac 4.0 V6 210pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende methodes, namelijk:

Stage 1 Ford Sport trac 4.0 V6 210pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Ford Sport trac 4.0 V6 210pk is een geliefde manier om je Ford Sport trac 4.0 V6 210pk te chiptunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Daardoor is dit een goedkope Ford Sport trac 4.0 V6 210pk chiptuning manier en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Ford Sport trac 4.0 V6 210pk. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Door het Ford Sport trac 4.0 V6 210pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder fysieke reparaties aan de auto!

Stage 2 Ford Sport trac 4.0 V6 210pk chiptuning

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Ford Sport trac 4.0 V6 210pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun Ford Sport trac 4.0 V6 210pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede manier.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software aanpassingen zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Ford , zonder dat hierbij veranderingen Ford baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Ford auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Ford auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Ford doen.