chiptuning op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat 124 Spider kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Fiat 124 Spider is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw Fiat  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opFiat 124 Spideren dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk sneller, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Fiat 124 Spider auto chiptuning:​​

Meer performance uit uw Fiat

Mooier geluid

Aangenaam rijden​​

Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat 124 Spider

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Fiat 124 Spider plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die zorgt ervoor dat uw Fiat 124 Spider op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat 124 Spider chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat 124 Spider auto hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een modificatie. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw Fiat 124 Spider auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat 124 Spider nodeloos te laten nakijken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat 124 Spider chiptunen

Veilige chiptuning door:

Specialistische kennis

Speciale accu voeding tijdens het chippen

Eerst een goede back-up

Gebruik van goede tuning software

Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat 124 Spider motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat 124 Spider OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Fiat 124 Spider chippen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat 124 Spider chiptuning manier en ook de populairste. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Zonder de Fiat 124 Spider ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig ontvangen. Als je op de blauwe links klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Fiat 124 Spider auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat 124 Spider

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat 124 Spider er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat 124 Spider genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Ontdek wat auto tuning voor u Fiat 124 Spider auto kan doen:

Specialistische ECU programmatuur inzicht

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat 124 Spider.

Zo doen wij buiten Fiat 124 Spider chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Ook worden wij herhaaldelijk gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Fabrikanten chippen hun auto’s wel. Dit is hoe het werkt:

Fabrikanten leveren auto’s in een aantal verschillende modellen. De modellen verschillen in zowel aantal pk als kosten.
Auto makers maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme gasten achter gekomen dat je deze software ook zonder de Fiat 124 Spider fabrikant kan aanpassen en je auto Fiat 124 Spider kunt chiptunen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto halen.

Zeker, het auto Fiat 124 Spider chippen zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Fiat 124 Spider! Zolang je je rijstijl gelijk houd uiteraard.

Ook doen we een speciale methode van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen vaak klein. Lees alles over Fiat 124 Spider eco chip tuning klik hier.

Op een slechte manier chippen is zeker erg slecht voor je Fiat 124 Spider. Door verkeerde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Fiat 124 Spider ook beschadigen. Wij proberen daarom het wiel niet opnieuw uit te vinden en maken gebruik van uitgebreid geteste software. Geschreven door ervaren tuners op een testbank.

Het chiptunen van je Fiat 124 Spider is legaal. Zolang je binnen alle door de wet bepaalde milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Wij hebben meerdere chiptuning locaties gevestigd door Nederland. De tuning locaties kun jij hier beneden bekijken Andere plaatsen waar we in de buurt zitten zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een motor tuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat 124 Spider.

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.