Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 185pk +8.8%
Koppel 250nm 270nm +8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk?

Het motormanagementsysteem van uw Fiat 124 Spider is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Echter kan uw auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat ecu tuning.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Fiat 124 Spider is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

Fiat 124 Spider tunen zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je Fiat 124 Spider zal sneller accelereren en het vermogen die hij hierbij geeft is veel consistenter.

De voordelen Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk chiptuning:​​

 • Meer PK’s uit uw auto
 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Aangenaam rijden​​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om eventuele foutcodes op te sporen, en nemen we uiteraard een reservekopie. De statistieken worden door onze Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk hiermee vergelijken.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Gebruik van goede tuning software
 • Goede accu voeding tijdens het chippen
 • Vraag een offerte aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto wordt!
 • We back-uppen uw software eerst
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op diverse methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest populaire manier voor het Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een complete impact heeft op de performance van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir Turbo 170pk.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verscheidene overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

externe ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.