Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk?

De standaard software in de motor computer van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

Door het chiptunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de tuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk. Doordat de wagen vlugger accelereert en veel consequenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk:​​

 • Meer plezier uit uw auto​
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Beter geluid uit uw auto
 • Sportiever karakter uit uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en nemen we natuurlijk een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een testbank tuned. De chiptuning software die wij gebruiken biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk chiptuning files
 • Vooraf een goede back-up van de oude staat van uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk

Ontdek wat auto laten chippen voor uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk auto kan doen:

Methodes voor Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk OBD chiptuning

OBD chiptuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk is een geliefde manier om je Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk zit, nodig.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk met meer performance, zonder dat je Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Fiat Tipo 1.6 Mjet 120pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in verschillende overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Fiat .

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.