Fiat Ducato 180 Multijet 177pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Ducato 180 Multijet 177pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 177pk 200pk +13%
Koppel 400nm 480nm +20%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na060120180240300360420480

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw Fiat Ducato vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

In enkele uren kan je Fiat Ducato door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Je Fiat Ducato 180 Multijet 177pk is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

tuning Fiat Ducato 180 Multijet 177pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Fiat Ducato 180 Multijet 177pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor aanlevert is veel consequenter.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter uit uw auto
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Sneller optrekken uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Bij stage one chippen Fiat Ducato 180 Multijet 177pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Fiat Ducato 180 Multijet 177pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. De statistieken worden door onze Fiat Ducato 180 Multijet 177pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Ducato 180 Multijet 177pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals gechecked.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Ducato 180 Multijet 177pk een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Fiat Ducato 180 Multijet 177pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Goede Fiat Ducatochiptuning files in gebruik
 • Ontdek wat chiptuning voor u Fiat Ducato 180 Multijet 177pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • We back-uppen uw software eerst
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Fiat Ducato 180 Multijet 177pk wordt!

Verschillende vormen Fiat Ducato 180 Multijet 177pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Ducato 180 Multijet 177pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Ducato 180 Multijet 177pk is een geliefde methode om je auto te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Ducato 180 Multijet 177pk chiptuning methode en ook de populairste. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale invloed heeft op de performance van de auto. Via deze manier hoef je zelfs de Fiat Ducato 180 Multijet 177pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Fiat Ducato 180 Multijet 177pk Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Ducato 180 Multijet 177pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Ducato 180 Multijet 177pk behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Ducato 180 Multijet 177pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Ducato 180 Multijet 177pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede optie.

Gespecialiseerde notie over Fiat Ducato 180 Multijet 177pk ECU’s

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Ducato 180 Multijet 177pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Ducato 180 Multijet 177pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

tuning ecu Maserati
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) is Mijn Chiptuning ook in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw auto dus even kwijt.