Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 110pk +29.4%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk?

De ecu software van uw auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in twee tot 3 uur uw Fiat Doblo kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Fiat Doblo is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verspillen.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk zult u merken dat uw Fiat Doblo veel soepelder rijdt door Fiat Doblo tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Mooier geluid uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning
 • Ontdek wat het chippen voor u Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van de beste Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk tuning software

Ontdek wat auto chippen voor uw Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk is een geliefde methode om je Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk te chippen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd connector in uw auto.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Zonder de Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk chiptuning Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede optie.

Diepgaande kennis over Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk ECU software: onze plus

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Doblo 1.3 JTD 85pk ook verschillende andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.