Fiat Marea 1.9 JTD 115pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Marea 1.9 JTD 115pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 115pk 145pk +26.1%
Koppel 203nm 260nm +28.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Marea 1.9 JTD 115pk auto chiptunen?

De standaard software in de ecu van uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk is niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het motor tunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chiptunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Fiat Marea chip tunen. Na de chiptuning gaat accelereren veel vlugger, omdat je auto meer performance heeft gekregen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer plezier ​
 • Meer koppel uit uw Fiat
 • Minder brandstof gebruik
 • Sportiever geluid uit uw Fiat

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de opperste stabiele spanning behaalt.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 115pk engineer. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 115pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk waarborgen. Zonder uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk voor honderden euro’s te moeten testen.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Krijg direct een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Marea 1.9 JTD 115pk chiptunen

Veilige chip tuning door

 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Speciale voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Specialistische kennis
 • Goede Fiat Mareachiptuning files in gebruik
 • Een kopie van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor uw auto kan doen:

Methodes voor Fiat Marea 1.9 JTD 115pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verschillende manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Marea 1.9 JTD 115pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Marea 1.9 JTD 115pk is een populaire manier om je auto te tunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Marea 1.9 JTD 115pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk aanpassen. Zonder de Fiat Marea 1.9 JTD 115pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Marea 1.9 JTD 115pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke reparaties aan de Fiat Marea 1.9 JTD 115pk!

Stage 2 chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 115pk

De naam zegt het al. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Fiat Marea 1.9 JTD 115pk chiptuning. Je auto wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Marea 1.9 JTD 115pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Specialistische ECU software kennis

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw Fiat Marea 1.9 JTD 115pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Fiat Marea 1.9 JTD 115pk ook verscheidene andere software modificaties voor auto’s als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Vauxhall ecu soft tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.