Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat strada 1.3 mjtd 85pk

Stage 1 Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 85pk 110pk +29.4%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Wat voor voordelen heeft tuning Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk?

De ecu software van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk is gestandaardiseerd, en wordt volledig bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat auto ecu chiptuning.

Door het chiptunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Je auto heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw Fiat Strada gaat u merken dat uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk veel soepelder gaat door chip tuning Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk. Doordat de wagen vlugger optrekt en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt beter
 • Brandstofverbruik wordt minder

Hoe werkt het?​

Bij stage één chiptuning Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een testbank meermaals gechecked.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • We back-uppen uw software eerst
 • Gebruik van goede tuning files
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Methodes voor Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op meerdere manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk is een populaire methode om je Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk te chiptunen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk zit, nodig.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en gerespecteerd is, kiest de klant vaak voor deze methode. OBD is een methode die via het bijstellen van de ECU een totale impact heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer kracht, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk chiptuning

De naam zegt het al. Deze manier houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Strada 1.3 MJTD 85pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur kennis

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Strada 1.3 MJTD 85pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu files tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Fiat auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.