Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat grande punto 1.3 mjet 95pk

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 115pk +21.1%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk kan doen:

De ecu software van uw Fiat Grande Punto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chippen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Fiat Grande Punto tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren een stuk vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Mooier geluid
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto
 • Meer vermogen
 • Meer rijplezier ​

Hoe gaat dat precies, chippenFiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die zorgt ervoor dat uw Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk op volledige stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk ingenieur vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk werd uitgebreid getest op eendyno.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze kennis en werkt veel diepgaander.

Na het Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk chiptunen krijgt de klant direct een rapport van de geraamde performance van de Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk.

Onze auto tuning is veilig

 • Goede voeding tijdens gedurende het chippen
 • Een back-up van de oude staat
 • Gebruik van beste chiptuning bestanden
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Specialistische kennis

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op verscheidene manieren, namelijk:

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is allicht de meest gewaardeerde manier voor het Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een voordelige Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke modificaties aan de auto!

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk

De term chiptunen verhult al wat dit inhoudt. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk chiptuning. Je Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over ECU’s

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Grande Punto 1.3 Mjet 95pksoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij regelmatig gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke aanpassing plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.