Fiat Tipo 1.6i 110pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Tipo 1.6i 110pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 110pk 120pk +9.1%
Koppel 152nm 182nm +19.7%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na0255075100125150175200

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor computer van uw Fiat Tipo is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing ligt in motor tunen.

In een paar uur kan je auto door chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de chiptuning Fiat Tipo 1.6i 110pk. Doordat hij sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer rijplezier ​
 • Meer PK’s
 • Beter geluid uit uw Fiat
 • Verlaagd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat dat precies, chiptuning van een Fiat Tipo 1.6i 110pk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De statistieken worden door onze inhouse Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Tipo 1.6i 110pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals gecontroleerd.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zonder uw Fiat Tipo 1.6i 110pk voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

Krijg meteen een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptunen

Veilige chiptuning

 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning software
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Een back-up van de oude staat

Ontdek wat auto laten chippen voor u Fiat Tipo 1.6i 110pk kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Tipo 1.6i 110pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Tipo 1.6i 110pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Fiat Tipo 1.6i 110pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Tipo 1.6i 110pk.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning variant en ook de populairste. OBD is een manier die via het bijstellen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Tipo 1.6i 110pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Bij deze methode van Fiat Tipo 1.6i 110pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze manier van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Tipo 1.6i 110pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Tipo 1.6i 110pk.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw auto.

Zo doen wij naast Fiat Tipo 1.6i 110pk chiptuning ook diverse andere software aanpassingen voor Fiat Tipo 1.6i 110pk auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

motor ecu tuning Mercury
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Fiat zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.