Fiat Tipo 1.4i 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat tipo 1.4i 95pk

Stage 1 Fiat Tipo 1.4i 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 105pk +10.5%
Koppel 127nm 140nm +10.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na020406080100120140

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Tipo 1.4i 95pk kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Door het chippen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de Fiat Tipo chip tunen. Je auto zal sneller accelereren en het vermogen die hij hiervoor bekomt is veel consequenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Sneller optrekken uit uw auto
 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt beter

Hoe werkt het?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Hierna zal de software van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Tipo 1.4i 95pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Tipo 1.4i 95pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Tipo 1.4i 95pk. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de safety van uw auto waarborgen. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen presenteren aan ons klantenbestand. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op precies maatwerk. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Krijg meteen een uitslag met het geschatte vermogen na het Fiat Tipo 1.4i 95pk chiptunen

Onze chiptuning is veilig

 • Ontdek wat het chippen voor uw auto kan doen:
 • Specialistische kennis
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk
 • Goede Fiat Tipotuning files in gebruik

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

Methodes voor Fiat Tipo 1.4i 95pk motor tuning:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Methode 1: Fiat Tipo 1.4i 95pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest populaire manier voor het Fiat Tipo 1.4i 95pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Fiat Tipo 1.4i 95pk.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Tipo 1.4i 95pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Tipo 1.4i 95pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Fiat Tipo 1.4i 95pk chiptuning Stage 2

De term chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Fiat Tipo 1.4i 95pk er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Tipo 1.4i 95pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Tipo 1.4i 95pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de beste methode.

Specialistische Fiat Tipo 1.4i 95pk ECU software kennis

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Fiat Tipo 1.4i 95pk.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Fiat Tipo 1.4i 95pk autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu files tuning Lincoln
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tunen

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat auto.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.