Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Fiat punto 1.6 mjet 120pk

Stage 1 Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 155pk +29.2%
Koppel 320nm 380nm +18.8%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chiptunen?

Het standaard programma in de motor controller van uw auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in software tunen.

In een paar uur kan je Fiat Punto met chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Punto zult u merken dat uw Fiat Punto veel soepelder rijdt door Fiat Punto chip tunen. Na de chiptuning gebeurt accelereren veel vlugger, omdat je auto meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chiptuning:​​

 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Sportiever karakter
 • Mooier geluid
 • Meer plezier ​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage 1 chiptuning Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke foutcodes op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk engineer. Daarna sturen we de software van uw Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk hiermee vergelijken.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we ervoor kiezen onze eigen specialisme te gebruiken tijdens het chiptunen.

Krijg gelijk een rapport met het geschatte vermogen na het Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chiptunen

Veilige chip tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • De beste Fiat Puntochiptuning bestanden in gebruik
 • Goede accu voeding gedurende het tunen
 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk
 • Specialistische kennis

Ontdek wat chip tuning voor uw Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk kan doen:

Verschillende vormen Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is allicht de meest gekende manier voor het Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chippen. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Door dit gemak is deze goedkope manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de kracht van de auto. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je auto ziet er identiek uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Stage 2 chiptuning Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk

Met deze term weet je al genoeg. Bij deze methode van Fiat Punto 1.6 Mjet 120pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor evenals fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chiptuning genoemd. Hierbij pas je de Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk haalt.

Deze vorm van Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk chiptuning is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk ECU software: onze plus

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk.

Zo doen wij buiten chiptuning Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk ook verschillende andere software modificaties voor Fiat Punto 1.6 Mjet 120pk als roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Rover motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw Fiat .

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw auto dus even kwijt.