Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 180pk 200pk +11.1%
Koppel 270nm 320nm +18.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280320

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk kan doen:

De ecu van uw Fiat Punto EVO is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in software tunen.

Door het tunen van uw Fiat kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de Fiat Punto EVO chip tunen. Doordat hij sneller optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De voordelen auto chiptuning:​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk
 • Geluid klinkt sportiever
 • Aangenaam rijden​ met uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk​
 • Meer performance uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. De batterijtester biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de hoogste stabiele spanning behaalt.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk ingenieur. Daarna sturen we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Hierdoor kunnen wij tempo en safety beloven. En zo hoeft u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Veilige chip tuning door

 • Goede Fiat Punto EVOtuning bestanden in gebruik
 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!
 • Speciale voeding tijdens gedurende het chippen
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto
 • Een kopie van de oude staat

Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk kan worden!

Methodes voor Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk motor tuning:

Voor het Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk motor vermogen te maximaliseren zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk is een veelvoorkomende manier om je Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk te chippen. Met obd tuning op maat maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk.

Hierdoor is dit een goedkope Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk met meer performance, zonder dat je auto er een transformatie voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk plaats. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk. Je auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Gespecialiseerde know-how over Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij buiten Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Punto EVO Abarth 1.4 T-jet Supersport 180pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ecu tuning nederland
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto laten chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen fysieke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.