Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 170pk 200pk +17.6%
Koppel 360nm 425nm +18.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk auto kan doen:

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het tunen van uw auto is de beste optie om uw Fiat Freemont een groter vermogen te geven.

Door het tunen van uw Fiat auto kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering verwezenlijken van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder uitstoot zal hebben.

Dag in dag uit zal het autorijden veel fijner en soepeler aanvoelen door de tuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van performance.

Voordelen tunen van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk:​​

 • Verminderd brandstof gebruik
 • Aangenaam rijden​​
 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Geluid klinkt harder

Hoe werkt het?​

Voor stage één chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zullen de kwaliteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een batterijtester. Die garandeert dat uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk op maximale stabiele spanning blijft tijdens de chiptuning.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de auto om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk chiptuning engineer onderworpen. Onze gespecialiseerde engineer beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

De chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk een garantie die wij u kunnen geven. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk nodeloos te laten checken.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Je Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk.

Veilige chip tuning door

 • Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk wordt!
 • Speciale accu voeding gedurende het tunen
 • We back-uppen uw software eerst
 • De beste Fiat Freemontchiptuning bestanden in gebruik
 • Specialistische kennis

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Methodes voor Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk motor tuning:

Voor het Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk OBD chiptuning

OBD tuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk is een veelvoorkomende manier om je auto te tunen. Met obd chiptuning maken we gebruik van de obd poort in uw auto.

Omdat deze variant voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze methode. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Zonder de Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk ECU uit elkaar te hoeven halen.

Door het Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk!

Stage 2 Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pktuning maak je uiterlijke wijzigingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk ECU software inzicht

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk chiptuning ook verschillende andere software aanpassingen voor Fiat Freemont 2.0 JTDm 170pk als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Cadillac tuning ecu
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.