Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 95pk 120pk +26.3%
Koppel 200nm 250nm +25%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590105120

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

De ecu van uw Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de autobrochure staat opgelijst.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat chiptuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk kunnen voorzien van een prestatie verbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

chiptuning Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De voordelen Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk chiptuning:​​

 • Geluid klinkt beter
 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Comfortabeler rijden​ met uw auto​

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. Die garandeert dat uw auto op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Vervolgens lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. De softwaregegevens worden door onze Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning verstrekken. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk tuning bestanden
 • Speciale accu voeding tijdens de chiptuning
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw Fiat auto
 • Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Vraag een offerte aan en weet exact wat het grotere vermogen van u auto wordt!

Methodes voor Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk motor tuning:

Voor het Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk motor vermogen te vergroten zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk is een populaire methode om je Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk te chiptunen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die zorgen zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Beknopt gezegd betekent chiptuning een Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk met meer performance, zonder dat je auto er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Stage 2 Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk chiptuning

De naam zegt het al. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de auto plaats. Een sportuitlaatdemper of een gunstiger systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze vorm van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk. Je Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk chiptuning is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan het vermogen en look van hun Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk.

Diepgaande kennis over Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op hoogstaande autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk ook verscheidene andere software modificaties voor Fiat Tipo 1.3 Mjet 95pk auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging stuk zijn gegaan.

Saturn ecu tuning nederland
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de motor computer in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Fiat chiptuning zijn alle reparaties op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw auto.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Fiat doen.