Fiat Panda 1.3 JTD 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Panda 1.3 JTD 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 85pk +21.4%
Koppel 145nm 180nm +24.1%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0153045607590

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Fiat Panda 1.3 JTD 70pk chiptunen?

Het motormanagementsysteem van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Echter kan uw auto vaak vele malen meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Fiat chip tuning.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Panda kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% terug dringen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw auto veel lekkerder gaat door chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk. Na de chiptuning gaat optrekken veel sneller, omdat je Fiat Panda meer vermogen heeft gekregen.

De voordelen Fiat Panda 1.3 JTD 70pk chiptuning:​​

 • Meer plezier uit uw Fiat Panda 1.3 JTD 70pk​
 • Verlaagd brandstof gebruik
 • Meer performance uit uw auto
 • Mooier geluid

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele spanning behaalt.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Panda 1.3 JTD 70pk om mogelijke errors op te sporen, en bewaren we uiteraard een reservekopie. De softwaregegevens worden door onze inhouse Fiat Panda 1.3 JTD 70pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Fiat Panda 1.3 JTD 70pk.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Fiat Panda 1.3 JTD 70pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor het vermogen wordt aangepast bij de chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen toepassen tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Fiat Panda 1.3 JTD 70pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je auto in een middagje op een dyno tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een precieze know-how en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij raamt dat de performance is.

Onze chip tuning is veilig

 • De beste Fiat Pandatuning software in gebruik
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Fiat Panda 1.3 JTD 70pk
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw auto

Kom erachter wat chiptuning met je auto kan doen:

Verschillende vormen Fiat Panda 1.3 JTD 70pk motor tuning:

Het opdrijven van het motorvermogen kan op verscheidene manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Panda 1.3 JTD 70pk OBD chiptuning

Het OBD-tune systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Fiat Panda 1.3 JTD 70pk chippen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de Fiat Panda 1.3 JTD 70pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je namelijk alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw auto aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Fiat Panda 1.3 JTD 70pk ECU niet te ontmantelen.

Je Fiat Panda 1.3 JTD 70pk ziet er identiek uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk

De naam zegt het helemaal. Bij deze vorm van Fiat Panda 1.3 JTD 70pktuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de auto. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Panda 1.3 JTD 70pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Specialistische ECU programmatuur notie

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Fiat Panda 1.3 JTD 70pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Panda 1.3 JTD 70pk ook diverse andere software modificaties voor auto’s als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Suzuki ecu soft tuning
Voor het repareren van uw motor computer is Mijn Chiptuning ook in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chippen

Stage 1 van de chiptuning houdt in dat er geen uiterlijke transformatie plaatsvindt, maar een wijziging op de standaard ECU.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Fiat .

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.