Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 70pk 95pk +35.7%
Koppel 190nm 240nm +26.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • START/STOP Uitschakeling
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100

Koppel (NM)

NM voorNM na0306090120150180210240

Wat voor voordelen heeft chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in auto chippen.

Door het tunen van uw auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

In het dagelijks gebruik van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk gaat u merken dat uw auto veel soepelder rijdt door chip tuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk. Doordat de auto sneller accelereert en veel consistenter is in het leveren van kracht.

Voordelen tunen van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk:​​

 • Sportiever karakter
 • Meer plezier ​
 • Geluid klinkt sportiever
 • Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe werkt het?​

We beginnen het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna zal de software van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna verzenden we de gegevens van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk aan onze engineer die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk engineer vergelijkt de software met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg precies onder de loep genomen.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk een garantie die wij u kunnen bieden. En zo moet u geen cash uit te geven aan een controletst van uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijd.

Na het Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk.

Veilige chiptuning

 • Exclusief gebruik van goede Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat
 • Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk kan doen:
 • Goede voeding tijdens tijdens het chippen

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Het opdrijven van de performance kan op meerdere methodes, namelijk:

Methode 1: Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk OBD chiptuning

stage 1 OBD tuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk is een populaire manier om je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk te tunen. Met stage 1 obd tuning maken we gebruik van de obd poort in uw Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk.

Omdat deze methode weinig kost en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD is een manier die via het aanpassen van de ECU een totale impact heeft op de performance van de auto. Via deze methode hoef je zelfs de Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke modificaties aan de auto!

Stage 2 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk chiptuning

Met deze term weet je al voldoende. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sport uitlaat of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor evenals fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk behalen. Dit wordt ook wel stage 2 Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk chiptuning genoemd. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Stage 2 chiptuning Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk is weggelegd voor een welgesteld publiek dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun Fiat Grande Punto 1.3 JTD 70pk.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

zelf ecu programmeren
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat , zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.