Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 120pk 160pk +33.3%
Koppel 215nm 280nm +30.2%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na020406080100120140160

Koppel (NM)

NM voorNM na04080120160200240280

Ontdek wat chiptuning voor uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk auto kan doen:

De standaard software in de motor computer van uw Fiat Tipo is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

chip tuning Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk zal als gevolg hebben dat het besturen van je Fiat Tipo veel fijner en “sneller” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Na de chiptuning gebeurt optrekken een stuk sneller, omdat je Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk meer performance heeft gekregen.

Voordelen tunen van uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk:​​

 • Sneller optrekken uit uw Fiat
 • Meer rijplezier uit uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk​
 • Verminderd brandstof gebruik van uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk
 • Mooier geluid uit uw Fiat

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een tuning locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de accu controller.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. De softwaregegevens worden door onze Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk chiptuning engineer onderworpen. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een modificatie. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een vermogensbank meermaals geinspecteerd.

Op die manier wordt de speed en de safety van de Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk een garantie die wij u kunnen bieden. Zo kunt u een paar honderd euro besparen aan uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk nodeloos te laten controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning verstrekken. Terwijl de kwaliteit goed en vaak beter is dan wanneer je Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk in een middagje op een vermogensbank tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning door

 • Een back-up van de oude staat
 • Specialistische kennis
 • Speciale voeding tijdens gedurende het tunen
 • Kom erachter wat chippen met je auto kan doen:
 • Exclusief gebruik van de beste Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk chiptuning files

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!

Verschillende vormen Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk motor tuning:

Het opdrijven van de performance kan op diverse manieren, namelijk:

Methode 1: Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk OBD chiptuning

OBD tuning op maat Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk is een veelvoorkomende methode om je Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk te chiptunen. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk aanpassen. Met deze manier hoef je zelfs de Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk ECU niet te ontmantelen.

Kort gezegd betekent chiptuning een auto met meer performance, zonder dat je Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk er een fysieke make-over voor hoeft te ondergaan!

Chiptuning Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Via deze optie vindt een fysieke verandering van de Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk plaats. Bijvoorbeeld een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van Fiat Tipo 1.4 T-Jet 120pk chiptuning is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op hoogstaande autotuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ecu files tuning Infiniti
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Fiat auto, zonder dat hierbij aanpassingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw auto en bent u uw Fiat dus even kwijt.