Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

Stage 1 Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 127pk 150pk +18.1%
Koppel 300nm 370nm +23.3%
 • Tuning-opties:
 • EGR uitschakeling
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Swirl Flaps
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300350400

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

De ecu van uw auto is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Het chiptunen van uw auto is de beste optie om uw auto een groter vermogen te geven.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Fiat Ducato kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en soepeler aanvoelen als gevolg van de chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk. Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

 • Meer PK’s
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Geluid klinkt sportiever uit uw auto
 • Meer plezier ​

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk plant u een afspraak bij één van onze locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna gaan we over tot het uitlezen van de Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk om eventuele foutcodes op te sporen, en bewaren we natuurlijk een reservekopie. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk engineer. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Onze gespecialiseerde ingenieur beschikt over een chiptuning database en zal de software van uw auto hiermee vergelijken.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Een gepersonaliseerde chiptuning op maat voor uw Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk dus. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Daardoor kunnen wij tempo en veiligheid verzekeren. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een vermogensbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een rapport van de geraamde performance van de Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk.

Veilige chiptuning door

 • We back-uppen uw software eerst
 • Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk wordt!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van beste tuning files
 • Goede accu voeding tijdens de chiptuning

Ontdek wat auto chip tunen voor uw Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk auto kan doen:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk motor vermogen te vergroten zijn diverse methodes en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Stage 1 Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg doordacht en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk ECU niet te ontmantelen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Stage 2 Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk chiptuning

De naam zegt het helemaal. Via deze methode vindt een fysieke verandering van de Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk plaats. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde notie over Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze diensten een garantie op de beste autotuning.

Zo doen wij naast chiptuning Fiat Ducato 2.8 JTD 127pk ook diverse andere software aanpassingen voor auto’s als roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het repareren van ECU’s die bij een gefaalde chiptuning poging kapot zijn gegaan.

Land Rover motor ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij veranderingen Fiat baar zijn door het blote oog.

Daarom is je Fiat auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.