chiptuning Dodge Durango op maat

Wat voor voordelen heeft chiptuning Dodge Durango?

De ecu software van uw Dodge Durango is standaard ingesteld, en wordt helemaal bestuurd door een computer.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de autobrochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Durango auto kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Terwijl we de brandstofuitstoot tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de chiptuning. Doordat de wagen sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

Voordelen tunen van uw Dodge Durango auto:​​

Sneller optrekken

Geluid klinkt sportiever

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw auto

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accu controller. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Hierna zal de software van uw Dodge Durango auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen gegevens door ons bewaard. Hierna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Durango specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Dodge Durango engineer vergelijkt de statistieken met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Dodge Durango. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Dodge Durango auto. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de safety van de Dodge Durango auto een garantie die wij u kunnen bieden. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Je Dodge Durango in enkele uren laten chiptunen door middel van eenvermogensbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen notie te gebruiken tijdens het proces.

Na het Dodge Durango chiptunen krijgt de klant meteen een rapport van de geraamde performance van de auto.

Veilige chiptuning door:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Dodge Durango

Goede voeding tijdens tijdens de chiptuning

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede Dodge Durango chiptuning software

Kom erachter wat chiptuning met je auto doet:

Verschillende vormen Dodge Durango motor tuning:

Het is voorkomend om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Dodge Durango OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Durango is de meest gevraagde methode van chiptuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de Dodge Durango auto zit, nodig.

Hierdoor is dit een goedkope Dodge Durango chiptuning manier en ook de populairste. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een totale invloed heeft op de kracht van de Dodge Durango. Zonder de Dodge Durango ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de vraag voor ons antwoord op “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak ontvangen. Als je op de link klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Dodge Durango auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke aanpassingen aan de auto!

Chiptuning Dodge Durango Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Bij deze vorm van Dodge Durangotuning maak je uiterlijke aanpassingen aan de Dodge Durango. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Dodge Durango chiptuning. Hierbij pas je de Dodge Durango auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dodge Durango haalt.

Voor wie alles uit hun Dodge Durango wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Vraag een prijsinschatting aan en weet precies wat het grotere vermogen van u Dodge Durango auto wordt!

Diepgaande kennis over ECU software: onze meerwaarde

Doordat wij diepe know-how hebben over de software van uw Dodge Durango kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Dodge Durango.

Zo doen wij naast Dodge Durango chiptuning ook verscheidene andere software modificaties voor Dodge Durango als het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Dodge Durango remappen hun auto’s wel. Dit is hoe het zit:

Auto makers leveren auto’s in meerdere modellen. De vermogens en prijs van de types verschillen.
Omdat auto makers niet voor elk model een nieuwe motor kan produceren maken ze een enkele motor voor alle auto modellen.

Ze chippen vervolgens elk model met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Gelukkig zijn er slimme koppen achter gekomen dat je deze software ook zonder de auto maker kan aanpassen en je auto kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de juiste apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je Dodge Durango halen.

Zeker, je Dodge Durango chippen zorgt voor een betere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Tot 15% minder brandstofverbruik na het laten chippen van je auto Dodge Durango! Ditgene is alleen niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Eco tuning is een manier van chiptuning die ook interessant is. Hierbij focussen we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal extra vermogen minimaal. Lees alle info over Dodge Durango eco tuning voor brandstof besparen.

Verkeerde chiptuning kan zeker erg slecht zijn voor je Dodge Durango. Je kan je ECU (de computer van je Dodge Durango) beschadigd raken door verkeerd afgestelde apparatuur.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Echter is het controleren van deze millieu kaders erg lastig. Ook de Algemene Periodieke Keuring (APK) is niet in de mogelijkheid om dit te controleren. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning chiptuning locaties. Onze locaties kun jij hieronder vinden Er zijn ook andere steden waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de buurt van deze locaties helpen we je graag verder.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Dodge Durango, zonder dat hierbij aanpassingen Dodge Durangobaar zijn door het blote oog.

Daarom is je Dodge Durango al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Voor stage 2 tuning is dit niet het geval. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Dodge Durango auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.