Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Dodge durango srt 6.4 v8 hemi 475pk

Stage 1 Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 475pk 495pk +4.2%
Koppel 637nm 655nm +2.8%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Vmax

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500

Koppel (NM)

NM voorNM na0100200300400500600700

Wat voor voordelen heeft tuning Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk?

Het standaard programma in de ecu van uw Dodge Durango is niet optimaal.Aangezien deze is gemaakt om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer kracht halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde aantal pk, en de oplossing schuilt in motor tunen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in een paar uur uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk kunnen voorzien van een vermogensverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Je Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verspillen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en flexibel aanvoelen door de Dodge Durango tunen. Doordat de auto sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

 • Minder brandstof gebruik van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk
 • Meer plezier ​
 • Meer vermogen
 • Geluid klinkt harder uit uw Dodge

Hoe gaat het in zijn werk?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een batterijtester. Die garandeert dat uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk ingenieur. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Deze Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

De chiptuning engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw auto, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Een specifieke chiptuning op maat voor uw auto dus. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk is uitgebreid getest op eentestbank.

Daardoor kunnen wij tempo en safety verzekeren. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Hierdoor kunnen wij goedkope chiptuning bieden. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk in een middagje op een dyno tuned. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijd.

Na het Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk chiptunen krijgt de klant onmiddelijk een uitslag van de geraamde performance van de auto.

Veilige auto tuning

 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:
 • Eerst een goede kopie van de oude staat van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk
 • Gebruik van goede chiptuning software
 • Goede voeding tijdens gedurende de chiptuning
 • Diepgaande kennis van de ECU (de computer van je auto) en van uw auto

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk wordt!

Verschillende vormen Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk motor tuning:

Het is potentieel om de performance van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Methode 1: Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk is de meest populaire vorm van chiptuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de auto.

Daardoor is dit een goedkope Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk chiptuning methode en ook de meest voorkomende. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die aansprakelijk zijn voor het vermogen van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk aanpassen. Met deze manier moet je zelfs de Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk auto laten chippen krijgt u dus meer vermogen zonder uiterlijke aanpassingen aan de Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk!

Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het al. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk genoemd. Hierbij pas je de auto fysiek aan en de software waardoor je het maximale uit je Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk haalt.

Voor wie alles uit hun Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de goede methode.

Specialistische Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk ECU programmatuur inzicht

Doordat wij ver reikende know-how hebben over de software van uw Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Dodge Durango SRT 6.4 V8 Hemi 475pk chiptuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verscheidene overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Audi bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (de computer van je auto) in uw auto aanpassen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Bij onze stage 1 Dodge chiptuning zijn alle aanpassingen op uw oorspronkelijke ECU zonder fysieke aanpassingen aan uw Dodge .

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Dodge .

Stage 2 van de tuning is verschillend.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.