chiptuning op maat

Welke positieve aspecten zijn er verbonden aan mijn Chevrolet Corvette ZR1 auto chiptunen?

De ecu software van uw Chevrolet Corvette ZR1 auto is gestandaardiseerd, en wordt helemaal bestuurd door een computer.De ECU is afgesteld om een bepaald gestandaardiseerd vermogen te halen, namelijk dat van in de brochure van de auto.

Je kunt echt meer power halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in auto chippen.

In een paar uur kan je Chevrolet Corvette ZR1 door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer performance krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen als gevolg van de chiptuning. Doordat de auto sneller accelereert en veel consequenter is in het leveren van vermogen.

De 4 grootste voordelen​​

Meer performance

Geluid klinkt beter

Comfortabeler rijden​ met uw Chevrolet Corvette ZR1​

Verlaagd brandstof gebruik van uw Chevrolet Corvette ZR1

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele volt bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een backup van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 specialist. Daarna verzenden we de software van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

De chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 engineer kiest de software uit die het meest aansluit bij uw Chevrolet Corvette ZR1, en hij zal uitsluitend de performance opdrijven. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Chevrolet Corvette ZR1. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw Chevrolet Corvette ZR1 is uitgebreid gecontroleerd op eentestbank.

We kunnen zo de rijsnelheid en de safety van uw Chevrolet Corvette ZR1 auto waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning bieden. Een testbank is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer inzicht en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens het chippen

Een kopie van de oude staat

Gebruik van goede Chevrolet Corvette ZR1 chiptuning files

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw auto kan worden!

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Chevrolet Corvette ZR1 motor vermogen te maximaliseren zijn meerdere manieren en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Methode 1: Chevrolet Corvette ZR1 OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 is de meest populaire methode van tuning. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Chevrolet Corvette ZR1 auto.

Hierdoor is dit een goedkope Chevrolet Corvette ZR1 chiptuning variant en ook de meest voorkomende. OBD is een methode die via het aanpassen van de ECU een complete invloed heeft op de performance van de Chevrolet Corvette ZR1. OBD is een chiptuning optie waar je de ECU niet nodeloos moet uit elkaar halen.

Lees een vraag die we vaak krijgen:

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 Stage 2

Met deze naam weet je al genoeg. Bij deze vorm van Chevrolet Corvette ZR1 tuning maak je fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Corvette ZR1 auto. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Chevrolet Corvette ZR1 chiptuning. Je Chevrolet Corvette ZR1 wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 is voor mensen die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Specialistische Chevrolet Corvette ZR1 ECU software notie

Doordat wij diepe kennis hebben over de software van uw Chevrolet Corvette ZR1 kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Chevrolet Corvette ZR1.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook gespecialiseerd zijn in diverse overige software modificaties waaronder roetfilterverwijderingen. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging stuk zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chiptunen doen auto producenten wel, maar op een andere manier. Het zit namelijk zo:

Een auto fabrikant levert hun auto’s in een aantal types. De vermogens en prijs van deze auto types verschillen.
Elk type krijgt ongeveer dezelfde motor, hiermee sparen auto producenten ontwikkel- en productiekosten.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben ontdekt hoe je zonder Chevrolet Corvette ZR1 producent je auto Chevrolet Corvette ZR1 kunt chippen. Door deze uitvinding kun je met de goede apparatuur zonder de auto maker het maximale uit je auto Chevrolet Corvette ZR1 halen.

Zeker, doordat je bij het chippen van je auto zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Ditgene is echter niet van toepassing als je na het chiptunen je rijstijl aanzienlijk veranderd.

Ook doen we een speciale vorm van chiptuning genaamd ECO tuning. Hierbij focussen we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over Chevrolet Corvette ZR1 eco tuning klik hier.

Op een verkeerde manier chippen is zeker erg slecht voor je auto. Door verkeerde apparatuur zou je de ECU (motor computer) beschadigd raken.
Verkeerde lucht brandstof verhoudingen in de programmatuur kunnen je auto Chevrolet Corvette ZR1 ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een dyno.

Als je binnen alle millieu grenzen blijft is je auto chippen legaal. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is ook niet in de mogelijkheid om dit te toetsen. Voor ons is het ook niet mogelijk te graderen dat jij binnen de wettelijke limieten blijft.

Wij hebben verschillende locaties gevestigd door nederland. Hieronder is het mogelijk om al onze Mijn Chiptuning locaties vinden:Er zijn ook andere plaatsen waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woonachtend bent helpen we je ook graag verder met uw auto.

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet Corvette ZR1 auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet Corvette ZR1baar zijn door het blote oog.

Daarom is je auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

De situatie is anders bij stage 2. U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.

WhatsApp WhatsApp met mij