Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Chevrolet corvette zr1 6.2 v8 compressor 647pk

Stage 1 Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 647pk 677pk +4.6%
Koppel 819nm 840nm +2.6%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0100200300400500600700

Koppel (NM)

NM voorNM na0150300450600750900

Ontdek wat chiptuning voor uw Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk auto kan doen:

De ecu software van uw Chevrolet Corvette ZR1 is standaard ingesteld, en wordt compleet bestuurd door een computer.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat vermeld.

Het laten tunen van uw auto is de uitgelezen optie om uw Chevrolet Corvette ZR1 een groter vermogen te geven.

Door het chippen van uw Chevrolet auto kunnen we binnen een paar uur een vermogensverbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Je Chevrolet Corvette ZR1 heeft meer kracht, en zal tot wel 15% minder brandstof verbruiken.

Chevrolet Corvette ZR1 chip tunen zal ervoor zorgen dat het besturen van je Chevrolet Corvette ZR1 veel fijner en “sneller” aanvoelt, autorijden wordt pure fun! Je Chevrolet Corvette ZR1 zal rapper accelereren en de performance die hij hierbij levert is veel consistenter.

Voordelen tunen van uw auto:​​

 • Beter geluid uit uw Chevrolet
 • Meer PK’s uit uw auto
 • Meer rijplezier ​
 • Verlaagd brandstof gebruik

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zetten uw auto op een speciale batterijtester. Die garandeert dat uw Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk op maximale stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk engineer. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk engineer vergelijkt de gegevens met een database van software versies van vroegere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel het vemogen ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we benutten voor het chippen van uw auto is uitgebreid getest op eentestbank.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety waarborgen. Zonder uw auto voor honderden euro’s te hoeven controleren.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan onze klanten. Een testbank is een veel minder goeie oplossing om je auto te laten chiptunen. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande kennis en werkt veel grondiger.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Onze chiptuning is veilig

 • Vooraf een goede kopie van de oude staat van uw Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk
 • Speciale accu voeding tijdens het tunen
 • Vraag een offerte aan en weet precies wat het nieuwe vermogen van u auto kan worden!
 • Specialistische kennis
 • Gebruik van goede Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk chiptuning bestanden

Ontdek wat auto chippen voor uw Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk kan doen:

Verschillende vormen Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk motor tuning:

Het is mogelijk om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende manieren, en die leggen we hieronder uit:

Stage 1 Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk OBD chiptuning

Het OBD-chiptuning systeem is waarschijnlijk de meest gekende manier voor het Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de Obd-poort in de auto.

Door dit gemak is deze voordelige manier van auto chiptuning erg populair en komt ze veel voor. OBD zorgt ervoor dat de performance van de Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt verhoogd. Met deze methode moet je zelfs de Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke aanpassingen aan de Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk!

Chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk Stage 2

Het woord chiptunen verhult al wat dit betekent. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk, of een effectievere motorkoeling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Deze vorm van chiptuning Chevrolet Corvette ZR1 6.2 V8 Compressor 647pk is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook redelijk budget voor hebben.

Gespecialiseerde know-how over ECU’s

Omdat we gespecialiseerd zijn in ECU software zijn onze services een garantie op de beste autotuning.

Onze know-how beperkt zich niet enkel tot chiptunen, aangezien we ook specialistisch zijn in verschillende overige software modificaties zoals bijvoorbeeld roetfilterverwijderingen. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning stuk zijn gegaan, te repareren.

ecu tuning files
Voor het repareren van uw ECU (motor computer) is Mijn Chiptuning zelfs in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Chevrolet auto, zonder dat hierbij veranderingen Chevrolet baar zijn door het blote oog.

De totale wachttijd is hierdoor beperkt tot een paar uur.

De situatie is anders bij stage 2.
U zal de auto voor bepaalde tijd moeten achterlaten, aangezien er enkele fysieke wijzigingen zullen worden gedaan.