chiptuning Buick Lucerne op maat

Ontdek wat chiptuning voor uw auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Buick Lucerne auto is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om de performance te halen dat in de autobrochure staat.

Echter kan uw Buick Lucerne vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door auto motor tuning.

Door het tunen van uw auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering realiseren van tussen de 15 en 35%.

Je auto is krachtiger, en zal tot wel 15% minder benzine verbruiken.

In het dagelijks rijden in uw auto gaat u opBuick Lucerneen dat uw Buick Lucerne veel lekkerder rijdt door chiptuning. Doordat de wagen sneller optrekt en veel consistenter is in het leveren van performance.

De 4 grootste voordelen​​

Meer PK's

Geluid klinkt beter

Meer plezier uit uw Buick Lucerne​

Brandstofverbruik wordt minder

Hoe gaat dat precies, chippen van een Buick Lucerne?​

Je maakt een afspraak bij een locatie bij u in de buurt. We zullen de degelijkheid van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de Buick Lucerne een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterijtester.

Daarna zal de software van uw auto worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Hierna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning Buick Lucerne ingenieur. Daarna sturen we de software van uw Buick Lucerne aan onze engineer die gespecialiseerd is in merk(naam) tuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning specialist opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw Buick Lucerne.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw Buick Lucerne auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Buick Lucerne. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen gebruiken tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

Op die manier wordt de snelheid en de veiligheid van de Buick Lucerne een garantie die wij u kunnen bieden. Zonder uw auto voor honderden euro’s te moeten testen.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die goed is voor de portemonnee. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze accurater is en omdat we ervoor kiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

Na het Buick Lucerne chiptunen krijgt de klant direct een uitslag van de geraamde performance van de Buick Lucerne auto.

Onze chiptuning is veilig:

Diepgaande kennis van de ECU (motor computer) en van uw Buick Lucerne auto

Speciale accu voeding gedurende het tunen

We back-uppen uw software eerst

Gebruik van goede tuning bestanden

Ontdek wat het chippen voor u auto kan doen:

Methodes voor Buick Lucerne motor tuning:

Voor het Buick Lucerne motor vermogen te maximaliseren zijn diverse manieren en dit zijn de manieren die we hieronder uit de doeken doen:

Methode 1: Buick Lucerne OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is waarschijnlijk de meest populaire manier voor het Buick Lucerne chippen. Met obd tuning maken we gebruik van de obd port in uw auto.

Omdat deze variant weinig kost en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat de performance van de auto door een wijziging van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. Zonder de Buick Lucerne ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de link voor antwoord op de vraag “tuning goed of slecht” is een vraag die we regelmatig gemailt krijgen. Als je op de vraag klikt, kun je ons antwoord lezen.

Door het Buick Lucerne auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder fysieke reparaties aan de Buick Lucerne auto!

Stage 2 Buick Lucerne chiptuning

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een wijziging zal plaatsvinden in hoe de Buick Lucerne auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motor cooling.

Door te kiezen voor tevens fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. De term die hiervoor wordt gebruikt is stage 2 Buick Lucerne chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun auto wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer te betalen, is dit de beste manier.

Vraag een prijsopgave aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Buick Lucerne wordt!

Gespecialiseerde kennis over Buick Lucerne ECU software: onze plus

Wij beloven u de meest kwalitiatieve diensten op de markt voor een tuning van uw auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Lucernesoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. We zijn ook een veelgevraagde referentie wanneer het gaat om het herstellen van ECU’s die bij een mislukte chiptuning poging kapot zijn gegaan.

ECU chiptuning
Voor het repareren van uw motor computer zijn we in staat om afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Buick Lucerne chippen hun auto’s wel. Het zit namelijk zo:

Auto producenten leveren auto’s in meerdere modellen. De auto types verschillen in zowel vermogen als kosten.
Fabrikanten maken om kosten en tijd te besparen één motor voor al deze modellen.

Vervolgens chippen ze de motor voor elk model met andere sfotware, zodat ze een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal gasten die hebben uitgevonden hoe je zonder Buick Lucerne producent je Buick Lucerne kunt chiptunen. Hierdoor kunnen chiptuning bedrijven veel voordeliger een beter vermogen uit je auto Buick Lucerne halen.

Zeker, doordat je bij chiptuning zorgt voor een efficiëntere verbranding in de motor Verminder je ook het brandstofgebruik. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% terug dringen! Dat is alleen niet van toepassing als je na het chippen van je Buick Lucerne je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een manier van chippen die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons volledig op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Voor meer uitleg over eco chiptuning Buick Lucerne.

Foute chiptuning kan zeker slecht zijn voor je auto Buick Lucerne. Door verkeerd afgestelde apparatuur zou je de motor computer beschadigd raken.
Verkeerd afgestelde lucht brandstof verhoudingen in de software kunnen je motor ook beschadigen. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn in een lab.

Het chippen van je auto Buick Lucerne is legaal. Zolang je binnen alle wettelijke milieu kaders blijft. Het controleren van deze millieu limieten is namelijk bijzonder complex. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Hierdoor kunnen wij u niks garanderen op legaliteit.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning locaties. Hieronder ziet u een overzicht van de tuning vestigingen Er zijn ook andere plekken waar we bij in de buurt zitten. Dit zijn: Rotterdam, Alkmaar en Amsterdam. Als u dus op zoek bent naar een auto chiptuning bedrijf in de omgeving van deze locaties zijn we je graag van dienst.

Klaar terwijl u wacht

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de auto, zonder dat hierbij aanpassingen Buick Lucernebaar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick Lucerne.

Stage 2 van de tuning is verschillend. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick Lucerne zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder Buick Lucerne auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij