Buick Lucerne 4.6 V8 275pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick lucerne 4.6 v8 275pk

Stage 1 Buick Lucerne 4.6 V8 275pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 275pk 290pk +5.5%
Koppel 400nm 430nm +7.5%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's
 • Pop & Bang Crackle map
 • START/STOP Uitschakeling
 • DECAT
 • Swirl Flaps
 • Vmax
 • Anti lag

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na050100150200250300

Koppel (NM)

NM voorNM na075150225300375450

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk auto kan doen:

Het standaard programma in de motor controller van uw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk is niet optimaal.Aangezien deze is opgesteld om het vermogen te halen dat in de brochure staat.

Je kunt echt meer performance halen uit je wagen dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing ligt in chippen.

Chiptuning bij ons kan ervoor zorgen dat we in 2 tot 3 uur uw auto kunnen voorzien van een performanceverbetering die ligt tussen de 15 en 35%.

Daarbovenop zorgt chiptuning bij ons ervoor dat je tot wel 15% minder benzine zal uitstoten.

tuning Buick Lucerne 4.6 V8 275pk zal ervoor zorgen dat het besturen van je Buick Lucerne veel fijner en “krachtiger” aanvoelt, rijden wordt een plezier! Doordat hij vlugger optrekt en veel consequenter is in het leveren van kracht.

De 4 grootste voordelen​​

 • Brandstofverbruik wordt minder van uw auto
 • Meer koppel uit uw Buick
 • Meer plezier uit uw auto​
 • Geluid klinkt sportiever uit uw Buick

Hoe werkt het?​

Bij stage 1 tuning Buick Lucerne 4.6 V8 275pk plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. We zetten uw auto op een speciale accu controller. De accu controller biedt de garantie dat tijdens de chiptuning, de wagen de maximum stabiele volt behaalt.

Daarna zal de software van uw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk worden uitgelezen, en worden alle bekomen statistieken door ons bewaard. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw auto aan onze engineer die gespecialiseerd is in chiptuning. Eerdere chiptunes werden door onze chiptuning ingenieur opgenomen in een database, en dienen als vergelijkpunt met de software van uw auto.

Vervolgens pakt hij de versie die het beste bij jouw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De getunede software waar op wordt gesteund is bij een dyno meermaals geinspecteerd.

Hierdoor kunnen wij snelheid en safety beloven. En zo hoeft u geen geld uit te geven aan een controletst van uw auto.

Dat is de reden waarom wij een voordelige chiptuning kunnen aanbieden aan ons klantenbestand. Een dyno is een veel minder gunstige oplossing om je auto te laten chiptunen. Er zit in onze chiptuning software namelijk veel meer kennis en tijdsbestek.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de software ingenieur, namelijk hoeveel hij schat dat de performance is.

Onze chiptuning is veilig

 • Een kopie van de oude staat
 • Speciale accu voeding gedurende de chiptuning
 • Exclusief gebruik van goede Buick Lucerne 4.6 V8 275pk tuning files
 • Diepgaande kennis van de motor computer en van uw Buick auto
 • Kom erachter wat chippen met je auto doet:

Vraag een offerte aan en weet precies wat het grotere vermogen van uw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk wordt!

Verschillende vormen Buick Lucerne 4.6 V8 275pk motor tuning:

Het is mogelijk om de performance van de motor te doen stijgen aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Lucerne 4.6 V8 275pk OBD chiptuning

Stage 1 chiptuning Buick Lucerne 4.6 V8 275pk is de meest gevraagde vorm van tuning. Via deze manier heb je de OBD poort, die al in de auto zit, nodig.

Omdat deze methode voordelig is en ze erg efficiënt en hoogstaand is, kiest de klant vaak voor deze optie. OBD zorgt ervoor dat het vermogen van de Buick Lucerne 4.6 V8 275pk door een aanpassing van het motormanagementsysteem wordt opgedreven. OBD is een chiptuning methode waar je de ECU niet nutteloos moet uit elkaar halen.

Je Buick Lucerne 4.6 V8 275pk ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd opgedreven!

Buick Lucerne 4.6 V8 275pk chiptuning Stage 2

Met deze term weet je al voldoende. Deze manier houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Voorbeelden hiervan zijn een sportdemper op de uitlaat van uw auto, of een effectievere motor cooling.

Door te kiezen voor zowel fysieke reparaties als voor chiptuning kan je het maximale vermogen van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 Buick Lucerne 4.6 V8 275pk chiptuning. Door de software op punt te zetten én de auto ook fysiek te gaan verbeteren, wordt je wagen optimaal.

Voor wie alles uit hun Buick Lucerne 4.6 V8 275pk wil halen en wie hiervoor ook bereid is wat meer neer te leggen, is dit de goede methode.

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Wij verzekeren u de meest kwalitiatieve services op de markt voor een tuning van uw Buick Lucerne 4.6 V8 275pk auto.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Lucerne 4.6 V8 275pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het wegwerken van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een eerdere poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

zelf ecu programmeren
Voor het repareren van uw ECU (de computer van je auto) zijn we zelfs in staat om beveiligde onderdelen in de computer aan te passen.
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

Klaar terwijl u wacht

Bij onze stage 1 Buick chiptuning zijn alle reparaties op uw oorspronkelijke ECU zonder uiterlijke aanpassingen aan uw auto.

Daarom is je Buick auto al getuned in een luttele paar uur, terwijl je rustig wacht!

Stage 2 van de tuning is verschillend.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick auto en bent u uw auto dus even kwijt.