chiptuning Buick Envision: maatwerkmogelijkheden gericht op de klant

Ontdek wat chiptuning voor uw Buick Envision auto kan doen:

Het motormanagementsysteem van uw Buick Envision is een standaard software, en deze werkt vaak niet optimaal.De ECU is afgesteld om een specifiek gestandaardiseerd vermogen te behalen, namelijk dat van in de autobrochure.

Echter kan uw Buick Envision auto vaak vele keren meer dan dit “standaard vermogen” en dit is op te lossen door Buick chip tuning.

Door het chippen van uw Buick auto  kunnen we binnen een paar uur een vermogens verbetering bewerkstelligen van tussen de 15 en 35%.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

Dag in dag uit zal het rijden veel fijner en gesmeerd aanvoelen door de chiptuning. Je Buick Envision auto zal rapper optrekken en de performance die hij hiervoor geeft is veel consequenter.

De voordelen Buick Envision auto chiptuning:​​

Sportiever karakter

Geluid klinkt beter

Meer rijplezier ​

Verminderd brandstof gebruik van uw Buick Envision

Hoe gaat het in zijn werk?​

Voor stage één chippen Buick Envision plant u een afspraak bij één van onze tuning locaties bij u in de buurt. Dit houdt in dat we uw wagen aansluiten op een accutester. Tijdens het chiptunen is het de bedoeling dat de auto een maximum aan stabiele spanning bekomt, en hiervoor zorgt de batterij controller.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software gestuurd naar een chiptuning specialist. Daarna verzenden we de gegevens van uw Buick Envision aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Buick Envision engineer vergelijkt de software met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Vervolgens neemt hij de versie die het beste bij jouw auto past en zorgt dat alleen de software verantwoordelijk voor de performance wordt aangepast bij de chiptuning Buick Envision. Dat houdt m.a.w. maatwerk in passend bij de noden van de Buick Envision auto. Maar wel met gebruik van eerder getunede software.

De software die we gebruiken voor het chippen van uw Buick Envision auto werd uitgebreid getest op eentestbank.

Op die manier wordt de speed en de veiligheid van de Buick Envision een garantie die wij u kunnen geven. En zo moet u geen geld uit te geven aan een controletst van uw Buick Envision auto.

Onze klanten genieten daarom van een chiptuning die interessant is voor de portemonnee. Terwijl de kwaliteit goed en meestal beter is dan wanneer je Buick Envision auto in een middagje op een vermogensbank tuned. De chiptuning software die wij hanteren biedt veel meer perspectief op een diepgaande know-how en werkt veel diepgaander.

Na het Buick Envision chiptunen krijgt de klant meteen een uitslag van de geraamde performance van de Buick Envision.

Onze chiptuning is veilig:

Specialistische kennis

Speciale voeding tijdens tijdens de chiptuning

Vooraf een goede back-up

Goede Buick Envisiontuning software in gebruik

Vraag een prijsopgave aan en weet exact wat het nieuwe vermogen van u Buick Envision wordt!

De opties voor het tunen van de motor:

Het is potentieel om de kracht van de motor te doen aangroeien aan de hand van verschillende methodes, en die leggen we onderaan uit:

Stage 1 Buick Envision OBD chiptuning

op maat ODB chiptuning Buick Envision is een veelvoorkomende manier om je auto te chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Envision.

Daardoor is dit een voordelige Buick Envision chiptuning variant en ook de populairste. Via OBD kan je immers alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor het vermogen van uw Buick Envision auto aanpassen. Zonder de Buick Envision ECU uit elkaar te hoeven halen.

Klik op de blauwe tekst om ons antwoord te lezen “tuning goed of slecht” is een vraag die we vaak gesteld krijgen. Als je op de blauwe tekst klikt, kun je ons antwoord lezen.

Je auto ziet er hetzelfde uit, maar de performance werd gemaximaliseerd!

Buick Envision chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Bij deze methode van Buick Envisiontuning maak je fysieke wijzigingen aan de Buick Envision. Een sportuitlaatdemper of een beter systeem om de motor te koelen, zijn hier enkele voorbeelden van.

Door te kiezen voor zowel fysieke aanpassingen als voor chiptuning kan je het maximale performance van je auto behalen. Men noemt deze methode ook wel stage 2 chiptuning Buick Envision. Je Buick Envision auto wordt de meest optimale versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Deze vorm van chiptuning Buick Envision is voor klanten die het uiterste uit hun auto willen halen en daar ook behoorlijk budget voor hebben.

Ontdek wat auto laten chippen voor u auto kan doen:

Gespecialiseerde kennis over ECU software: onze plus

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Envision auto kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge chiptuning Buick Envision.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van autosoftware wijzigingen, bijvoorbeeld het elimineren van roetfilters. Ook worden wij vaak gevraagd om ECU’s die bij een vroegeren poging tot tuning kapot zijn gegaan, te repareren.

ECU chiptuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de afgesloten onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen. afgesloten onderdelen in de computer aan te passen}

Veel gestelde vragen:

Chippen doen auto producenten wel, maar met een ander doel. Dit zit namelijk zo:

Een producent levert hun auto’s in een aantal modellen. De modellen verschillen in zowel vermogen als kosten.
Auto fabrikanten maken om kosten en tijd te sparen één motor voor al deze types.

Ze chiptunen vervolgens elk type met een andere software zodat ze wel een ander vermogen hebben. Er zijn gelukkig een aantal koppen die hebben ontdekt hoe je zonder Buick Envision fabrikant je Buick Envision kunt remappen. Door deze uitvinding kun je met de geschikte apparatuur zonder de Buick Envision producent het maximale uit je auto Buick Envision halen.

Ja, het chippen van je auto Buick Envision zorgt voor een efficiëntere verbranding in je motor. Dit betekent dus niet alleen meer vermogen, maar ook verminderd brandstofvebruik.. Chiptuning kan brandstofverbruik tot wel 15% verminderen! Dit is echter niet van toepassing als je na het chippen van je auto Buick Envision je rijstijl aanzienlijk aanpast.

Eco tuning is een methode van chiptuning die ook interessant is. Hierbij concentreren we ons compleet op brandstofverbruik verminderen en is het aantal toegevoegde vermogen vaak klein. Meer uitleg over eco chip tuning Buick Envision.

Op een slechte manier chippen is zeker slecht voor je Buick Envision. Je kan je ECU (motor computer) beschadigd raken door slechte apparatuur.
Ook kan er door een verkeerd afgestelde brandstof zuurstof verhouding meerdere componenten in uw Buick Envision kapot maken. Daarom maken wij alleen gebruik van de beste apparatuur en software die uitgebreid getest zijn op een testbank.

Als je binnen alle millieu wetten blijft is je auto Buick Envision chippen legaal. Het controleren van deze millieu grenzen is namelijk bijzonder moeilijk. De APK is zelfs niet in staat om dit te toetsen. Daardoor kunnen wij u niks garanderen op millieu gebied.

Door heel Nederland heeft Mijn Chiptuning vestigingen. Beneden kunt u al onze chiptuning locaties zien:We zitten ook vlakbij: Wognum, Berkhout, Nibbixwoud, Westwoud, Midwoud, Molenbuurt, Avenhorn, De Goorn, Hoogkarspel, Abbekerk. Dus als u op één van deze plaatsen woont helpen we je ook graag verder met uw auto.

chip tuningis bij ons een klaar-terwijl-je-wacht principe

Bij onze stage 1 Buick Envision chiptuning zijn alle aanpassingen op uw originele ECU zonder uiterlijke modificaties aan uw Buick Envision.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw Buick Envision auto.

De situatie is anders bij stage 2. Omdat er specifieke uiterlijke modificaties aan de Buick Envision auto zullen plaatsvinden, moet de klant het voor een vooraf afgesproken tijd zonder auto doen.

WhatsApp WhatsApp met mij