Buick Envision 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

 • Stage 1 & Stage 2 tuning
 • Testrit na chiptuning

Binnen 24uur reactie

chiptuning Buick envision 1.5 turbo 165pk

Stage 1 Buick Envision 1.5 Turbo 165pk Chiptuning

Standaard Stage 1 Winst
Vermogen 165pk 195pk +18.2%
Koppel 250nm 300nm +20%
 • Tuning-opties:
 • Foutcodes / Verwijderen van DTC's

Offerte aanvragen

Binnen 24uur reactie

Vermogen (PK)

PK voorPK na0255075100125150175200

Koppel (NM)

NM voorNM na050100150200250300

Wat voor voordelen heeft chiptuning?

Het standaard programma in de Buick Envision 1.5 Turbo 165pk ecu van uw Buick Envision 1.5 Turbo 165pk is niet optimaal.De reden hiervoor is dat deze software exact het standaard vermogen moet halen dat in de brochure van de wagen staat opgelijst.

Je kunt echt meer performance halen uit je auto dan dit voorgeprogrammeerde gestandaardiseerde vermogen, en de oplossing schuilt in motor tunen.

In enkele uren kan je Buick Envision 1.5 Turbo 165pk door middel van chiptuning wel tussen de 15 à 35% meer vermogen krijgen.

Terwijl we het brandstofverbruik tot wel 15% verminderen.

In het dagelijks gebruik van uw auto zult u merken dat uw Buick Envision veel soepelder gaat door chiptuning Buick Envision 1.5 Turbo 165pk. Je Buick Envision 1.5 Turbo 165pk zal rapper accelereren en het vermogen die hij hiervoor levert is veel consistenter.

De voordelen Buick Envision 1.5 Turbo 165pk chiptuning:​​

 • Meer rijplezier uit uw auto​
 • Sportiever geluid uit uw Buick
 • Brandstofverbruik wordt minder
 • Meer performance

Hoe gaat het in zijn werk?​

We starten het proces met een afspraak bij een tuning locatie bij u in de omgeving. We zullen de capaciteit van de accu van uw auto nagaan door middel van een accutester. Die garandeert dat uw auto op volledige stabiele volt blijft tijdens de chiptuning.

Daarna lezen we de software van uw auto uit, en maken we er een reservekopie van. Daarna wordt uw software opgestuurd naar een chiptuning Buick Envision 1.5 Turbo 165pk ingenieur. Daarna sturen we de gegevens van uw Buick Envision 1.5 Turbo 165pk aan onze ingenieur die gespecialiseerd is in auto’s chippen. Deze Buick Envision 1.5 Turbo 165pk ingenieur vergelijkt de gegevens met een database van software versies van eerdere chiptunes.

Hierna neemt hij de software compatibel met jouw wagen, en enkel de performance ondergaat een verandering. Elke wagen is, en onze chiptuning gebeurt daarom op maat. Dat gebeurt wel met ondersteuning van de chiptuning database.

De software die we zullen benutten tijdens het chiptuning proces is erg gedetailleerd onder de loep genomen.

We kunnen zo de snelheid en de veiligheid van uw auto waarborgen. Zo kunt u een paar honderd euro uitsparen aan uw auto nodeloos te laten nakijken.

Hierdoor kunnen wij voordelige chiptuning leveren. Je auto in enkele uren laten chiptunen door middel van eentestbank biedt veel minder garantie op degelijk maatwerk. Wij verkiezen onze eigen software om te chiptunen, omdat deze gedetaileerder is en omdat we verkiezen onze eigen kennis te gebruiken tijdens het chiptunen.

De klant krijgt à la minute de resultaten van de chiptuning engineer, namelijk hoeveel hij raamt dat het vermogen is.

Veilige chiptuning door

 • Ontdek wat chiptuning voor u auto kan doen:
 • Goede voeding tijdens gedurende het tunen
 • Gebruik van goede Buick Envision 1.5 Turbo 165pk chiptuning files
 • Specialistische kennis
 • Een kopie van de oude staat

Kom erachter wat chippen met je auto doet:

De opties voor het tunen van de motor:

Voor het Buick Envision 1.5 Turbo 165pk motor vermogen te vergroten zijn verscheidene methodes en dit zijn de methodes die we hieronder uitleggen:

Stage 1 Buick Envision 1.5 Turbo 165pk OBD chiptuning

Het OBD-tuning systeem is wellicht de meest gekende manier voor het Buick Envision 1.5 Turbo 165pk chippen. Bij deze manier wordt gebruik gemaakt van de OBD-connector in de Buick Envision 1.5 Turbo 165pk.

Door dit gemak is deze goedkope methode van auto chiptuning erg geliefd en komt ze veel voor. Via OBD kan je met name alle onderdelen van je ECU die verantwoordelijk zijn voor de performance van uw auto aanpassen. Met deze methode moet je zelfs de Buick Envision 1.5 Turbo 165pk ECU niet te ontmantelen.

Door het Buick Envision 1.5 Turbo 165pk auto laten chippen krijgt u dus meer performance zonder uiterlijke reparaties aan de auto!

Buick Envision 1.5 Turbo 165pk chiptuning Stage 2

De naam zegt het helemaal. Deze methode houdt in dat er dus een verandering zal plaatsvinden in hoe de auto er in ieder geval onder de motorkap zal uitzien. Een veel komend voorbeeld is een sport uitlaat of/en betere motorkoeling.

Deze methode van tuning kun je ook combineren met chip tunen. Dit wordt ook wel stage 2 chiptuning Buick Envision 1.5 Turbo 165pk genoemd. Je Buick Envision 1.5 Turbo 165pk wordt de beste versie die het kan zijn door zowel het uiterlijk te gaan veranderen als de maximale kracht.

Stage 2 chiptuning Buick Envision 1.5 Turbo 165pk is weggelegd voor een welgesteld klantenbestand dat hoge eisen stelt aan de performance en look van hun auto.

Gespecialiseerde notie over Buick Envision 1.5 Turbo 165pk ECU’s

Doordat wij ver reikende kennis hebben over de software van uw Buick Envision 1.5 Turbo 165pk kunnen wij zorgen voor een kwalitatief hoge Buick Envision 1.5 Turbo 165pk chiptuning.

Wij staan namelijk ook in voor een reeks andere vormen van Buick Envision 1.5 Turbo 165pksoftware modificaties, bijvoorbeeld het verwijderen van roetfilters. Wie koos voor chiptuning bij een andere instantie, kiest er vaak voor om als tweede keus bij ons aan te kloppen, en hiervoor staan we bekend.

Pontiac bosch ecu tuning
Bij reparaties kunnen we zelfs de beveiligde onderdelen van de ECU (motor computer) in uw auto aanpassen
Onze locatie in Rotterdam heeft een dyno-testbank
Mijn Chiptuning locatie Rotterdam heeft een dyno-testbank

U kan rustig blijven zitten tijdens de auto chip tuning

Chiptuning stage 1 wil bij ons zeggen: het maximum halen uit de Buick auto, zonder dat hierbij aanpassingen Buick baar zijn door het blote oog.

Hierdoor zijn we vaak al binnen enkele uren klaar met het tunen van uw auto.

De situatie is anders bij stage 2.
Dan maken we een aantal fysieke aanpassingen aan uw Buick auto en bent u uw Buick dus even kwijt.